HTML

Friss topikok

X-Faktor: Kocsis Tibor nyert

2011.12.18. 22:42 bellini

Négy hónap után végre elérkezett a nagy nap, amikor kiderül ki nyeri meg a 2011-es X-Faktort. Muri Enikő és Kocsis Tibor! Kettejük közül ma este valaki nagyon boldog lesz.

A tegnapi élő showban Baricz Gergő esett ki az X-Faktorból, ma így egy lány és egy fiú harcát nézhetjük végig. Enikő és Tibó a tavalyi versenyző, Takács Nikolas „A zene kísér majd úton” című slágerével indította az estét.

A közös produkció után érkezett Enikő, aki Beyonce „If I Were a Boy” című slágerét adta elő. Produkciója lenyűgözte a zsűrit, Enikő egyébként Nórinak azt is elárulta, hogy reggel Vastag Csaba látta el tanácsokkal.

Enikő után Kocsis Tibor lépett a színpadra: Malek Miklós versenyzője Michael Bublé Feeling Good dalával állt a mentorok elé. Természetesen, az ítészek Tibor produkcióját ma este is tökéletesre értékelték. Sőt: az énekestől azt is megtudtuk, hogy a tavalyi X-Faktor győztese, Vastag Csaba őt is ellátta hasznos praktikákkal.



A finálé következő körében karácsonyi dalokkal érkezett a két döntős. Nagy Feró szerint Enikő az érzelmek átadásának nagy mestere. Az énekesnő Faith Hill karácsonyi dalát, a Where Are You Christmast énekelte el. A mentorok mindannyian meghitt hangulatba kerültek a dal hallatán.

Kocsis Tibor is folytatta a karácsonyi hangulatot, hiszen a Csendes éjt énekelte el.

A két döntős újra színpadra lépett a Győztes Dalával! Mindkét versenyző Josh Groban You Raise Me Up című dalát énekelte el, egy külön, erre az alkalomra írt magyar szöveggel.

A két döntős után érkezett a tavalyi nyertes, Vastag Csaba és testvére, Tamás. Az est újabb nagy meglepetése Magyarország Mick Jaggerje volt, azaz az 50-dik fennállását ünneplő Omega lépett fel az X-Faktorban.

Az est második meglepetésvendége Keresztes Ildikó volt, aki új lemezéről adta elő az Egészen, mert félig nem tudok című dalát.

A nézők szavazatai alapján Kocsis Tibor nyerte az X-Faktor fődíját!

Örülsz a végeredménynek? Te kinek adtad volna a fődíjat?

Szólj hozzá!

Címkék: rtl klub tibor enikő kocsis muri x faktor

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr763474367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása