HTML

Friss topikok

Vastag Csaba lett az X-Faktor - X-Faktor Finálé

2010.12.19. 22:30 bellini

Hat hónap után elérkeztünk az X-Faktor végső adásához, a Fináléhoz. Kemény hónapok vannak a versenyzők mögött, az indítás sok vizet kavart, a mentorok több olyan versenyzőt nem szavaztak be a műsorba, akiket sok néző valósággal "zabált".

Az estet az X-Faktor döntősei kezdték, akik a Train "Shake up Christmas" című dalával léptek színpadra, a produkciót magyarul énekelték el.

A Fináléban Vastag Csaba és Takács Nikolas került be, azután, hogy Király L. Norbi tegnap este búcsúzott a műsortól. Nikolas és Csaba ma este is háromszor lépett színpadra.

Első körben egy karácsonyi dalt adtak elő, másodszor egy olyan dalt, amelyet már énekeltek az adásban, míg harmadszor következett a párbajdal, Josh Groban February song című dalának magyar változatát adták elő, amelyet Bereckzi Zoltán adott elő magyarul. Az est folyamán Ádok Zoli és Farkas Annamari is fellépett.

A két énekes Három Álom című dalával érkezett. Az adás során több ízben felevenítették az elmúlt hat hónapot, ízelítőt kaphattunk a legjobb és legviccesebb jelenetekből, valamint többször kapcsolták Veszprémt és Galántát.

Az Első Emelet fellépése után Balázs és Nóri a színpadra hívta Vastag Csabát és Takács Nikolast, akik mentoraikkal léptek színpadra. A nézők szavazatai alapján Vastag Csaba nyerte az X-Faktort. Ti örültök Csaba győzelmének? Kire szavaztatok?

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr452526892

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A nagy Megafaktor szavazás 2010.12.20. 00:53:50

Érdekesen alakult ez a két döntő. Érdekesen egyformán. A recept: Harmadik helyről kiesik az, akit addig a közönség kedvenceként a többség végső befutónak várt, hogy aztán a döntőben az utolsó kettő közül az esélytelenebbnek tartott versenyző vigye el ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása