HTML

Friss topikok

Megasztár 5 - December 10 adás: Szíj Melinda kiesett, Tolvai Renáta a döntőben

2010.12.10. 23:53 bellini

Megaslágerekkel léptek ma este színpadra a Megasztár versenyzői, nos az a három versenyző, aki még küzd az Év Hangja címért. Szíj Melinda, Tolvai Renáta és Kökény Attila két-két szólódala mellett egymással is duettezett.

A ma este produkciói: * Megasztár 5: Tolvai Renáta – Crazy

* Kökény Attila – Könnyű álmot hozzon az éj

* Szíj Melinda – Félteni kell * Szíj Melinda és Kökény Attila – Száguldás, Poursche, Szerelem

* Tolvai Renáta és Kökény Attila – Hamvadó cigarettavég

* Tolvai Renáta és Szíj Melinda – Proud Mary

* Szíj Melinda – Cabaret

* Kökény Attila – Ő * Tolvai Renáta – Hush Hush

Ma este különösen szoros volt a verseny, hiszen immár csak ketten jutnak tovább, közülük pedig egy nyeri el majd a Megasztár főnyereményét. Az est meglepetésprodukciója a Megasztár negyedik évadának nyertese, Király Viktor volt, aki "Solo" című dalát hozta el. A nézők szavazatai alapján

Kökény Attila jutott tovább a nagy döntőbe. A zsűri pedig úgy döntött, hogy Tolvai Renátát juttatja a döntőbe, így esett ki a Megasztárból. Kökény Attila - Tolvai Renáta döntőre számíthatunk.

Ti egyet értetek a zsűrivel? Szerintetek ki volt a legjobb?

9 komment · 1 trackback

Címkék: megasztár attila melinda szíj renáta kökény tolvai

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr392508056

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Vissza a traktorokhoz? 2010.12.11. 10:34:03

Sok mindenki megkönnyebbült tegnap este. "Ezt nem hiszem el, bazdmeg!" - mondta pl. Kökény Attila, amikor kiderült, hogy (a Megasztár 5 történetében valószínűleg először) nem Szíj Melinda kapta a legtöbb szavazatot, hanem ő (Szájról jól olva...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

silverwol 2010.12.11. 00:30:07

Itt es talan mashol is. Nagyon egyertelmu a csalas, sajnos. Nem tudom melyik forgatokonyv az igazi, kettot latok realisnak: (a) a tv vezetosege rajott, hogy Melinda nem fog orulni a Megasztar megnyeresenek, marpedig jovo heten megnyeri, ha eljut a dontoig, (b) a tv eddig jol profitalt Melindabol, mostmar ugy dontottek, eleg bevetel jott ossze igy.
A csalasra utal az, hogy a vegen nagyon sokaig nem mutattak a szavazatok allasat, az, hogy ossze-vissza kavartak a nevek felolvasasanak sorrendjet, stb., stb.

Nem zavar, hogy csalnak, ha nem latok at rajta. Sajnos itt atlatok.

John Preston · http://johnpreston.blog.hu 2010.12.11. 00:45:24

Egy hangos "Végre!" csatakiáltás mentén hátradőlök, és már az sem érdekel, ha véletlenül Reni nyer...

Rómeó Titusz 2010.12.11. 08:36:29

A Reni az olyan csalás mint előtte mikor Király apuka megvette az egész műsort. Mit keres itt az a fahangú Reni. Melinda meg mint egy rakás szar .

abeszti 2010.12.11. 19:03:13

AZ egész műsor a kereskedelemről szol tele reklámmal

nulla az egész, és a végén hatalmos bundával.Szégyellje magát az egész tv2 vezetőség..

abeszti 2010.12.11. 19:16:57

A zsűri is elfogult és szemét,nem lehetett volna így egy nővel bánni.Főleg a mester tamás és a friderikusz, aszt hiszik a pénzükért mindent lehet csinálni.Így meg alázni egy védtelen nőt.Én a MELINDÁNAK TANÁCSOLÓM becsület sértésért fogja perbe
a """tisztelt zsűrit"""

tappancs10 2010.12.11. 19:25:34

az elöttem lévö abesztivel TELJES MÉRTÉKBEN EGYET ÉRTEK...egy nöt ,egy anyát csak azért lealázni milliók elött mert nem volt hajlando rázni a seggét vagy mosolyogni, hol ott legföképpen a zsüri volt azért hibás hogy mosolyogni sem tuddo hiszen ugy lejárták hogy csak na...KI AZ AZ EMBER AKI EZEK UTÁN KI ÁLLNA ÉS MUTATNÁ HOGY HUU DE JOL ÉRZEM MAGAM???KI ÖRÜLNE ANNAK A GYÖZELEMNEK AMIKOR A ZSÜRI MEG KIBESZÉLI?? AMIKOR ÉLÖ ADÁSBAN HUZZÁK RÁ A SZÁJUKAT????EHHEZ NEM KELL SZIOLOGUSNAK LENNI HOGY FELFOGJUK....zárójeles megjegyzés.(érdekes hogy a többi "menöbb versenyzönek olyan dalokat tudktak adni pl.kökénynek hogy a hatalmas hangterjedelmét kecsegtethesse..a melinek mért nem lehetett pl egy jo kis Cserháti számot??? vagy egyébb más ilyen stilusu ütösebb számot ha?? na erre varjon gombot)

Jozsua 2010.12.11. 23:09:01

Kalapos József 2010-12-11 10:59:14
Szerintem is bunda volt a 10- i eredmény. Az eredménykihirdetés előtt Melinda 45 %- os, utánna Attila 31 %- os volt. Az lehetetlen, hogy ezekután az Attila zongorás száma annyit dobott volna rajta, hogy megelőzze Melindát. Különbenis nem az év zongoristáját, hanem az énekesét keressük. Nem? No meg hát így könnyű a zenében maradni. Szerintem valami felsőbb utasítást kaphatott a zsűri, hogy egy idő után Melindában csak a hibákat keresték. Mert ugye a többi fejlődött?! Szerintem Melinda ugyanannyit, mert többszőr megmutatta, hogy tud dögös lenni, és mozogni is mer, ha kell, de sajnos ezt is ellene fordította a zsűri nagyrésze /kivéve Eszenyi Enikő/, mert igenis aranyosan mozgott./tánccal foglalkozom, értek ennyit hozzá/ A hangja meg? Az ütemek nem találása smafu. Nem volt az olyan borzasztó, csak nehéz. Ezt Presszer Gábor, és Eszenyi Enikő érzékeltette jól, és reálisan. A legmagasabb hangokat is mosolyogva hozta, míg Attila úgy vicsorgott, mint aki szenved, vagy erőlködik. Persze attól szépen szólt,ezt elismerem. Az, hogy a legkevesebb szavazatot kapottat említették elsőként, majd váltás...No ez sántít. Minden ellenérzésem dacára így azért jó mindenkinek, megértem hogy Melinda is örűl, hisz ha egyhelyben állva énekelt, a megmozdulást hiányolta a Zsüri, ha meg mozgott, azt kifogásolták, ha olyan dalt énekelt ami 1 oktávba belefért, akkor nem sziporkázott a hangjával csak vidáman adott elő, ez sem tetszett. Szóval maximálisan megértem, hogy elege lett az egészből, főként a Zsűri okán.

Claire48 2010.12.11. 23:56:05

Melindától volt színes ez az egész, a többi "csak" profi volt!Melinda ha akarná, megbolondíthatná az egész pop világot, de nem akarja. Mellé egy jó menager kellene és Ő lehetne a mi Edith Piaf-unk, ezzel a különleges hangszínnel és a bájos keresetlenségével.Remélhetőleg még hallunk róla!

breneke 2010.12.13. 15:35:11

Dec.10-ig a sok kereskedelmi reklám ellenére, a müsoridő 30-40 perces túllépését félig álmosan el-
viseltem, mert Melinda hangja, még akkor is ha néha
a zenekarral nem volt szinkronban. Ezt a mentorok is jogosan elmondták, de mivel ez énekverseny volt
nem volt feltétel, hogy gitárral és a lánya jelen-létében adja elő a rá kiszabott penzumot. Nem értem, hogy az össze-vissza kevert végszavazást miért nem lehetett hihetően megoldani? Csak nem ügyetlenül sikerült cs...?
Na mindegy jó pap is holtig tanul.
Van másik csatorna is amit ezek után szívesebben nézek.
süti beállítások módosítása