HTML

Friss topikok

Top 10: sorozatok kedvelt meleg szereplői

2009.08.24. 20:07 bellini

Egyre több meleg karakter tünik fel a népszerű sorozatokban, így akár a legszexisebb meleg karakterek toplistáját is el lehet készíteni. David Fishert, Lafayette Reynoldsot és Andrew Van de Kampet már azt hiszem senkinek sem kell bemutatni.

Pár évvel ezelőtt alig lehetett találkozni meleg karakterekkel a sorozatokban. A folyton újrajátszott sorozatokban, mint például a Dinasztiában, Steven Carrington csodamód egy "hajhúzás" után kigyógyult homoszexualitásából, más meleg karakter azonban abban az időben nem igazán akadt. A 90-es években a Friends című sorozatban találkozhattunk pár meleg jelenettel. Abban az időben jelent meg az Ellen és a Will and Grace is, ezekben a sorozatokban már meleg karakterek voltak a cselekmények középpontjában.

A 21 században egyre több meleg karakter tűnik fel a sorozatokban, így láthattunk már meleg karaktert a Szex és New Yorkban, a Grace klinikában és A Tudorok című sorozatban is. Hogy ne említsük a Fiuk a klubból és az L World című sorozatokat, amelyek kimondottan meleg karakterek köré íródtak.

Top 10: sorozatok kedvelt meleg szereplői

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr691335607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása