HTML

Friss topikok

I Love Deep a Coke Clubban

2009.07.30. 12:49 bellini

7 órás elektronikus zenei őrület Siófokon! Pénteken, július 31-én óriási DJ-partyt rendezünk a Coke Clubban. DJ-k fürdő nadrágban, vízben és szárazon a magyar tenger fehér homokkal borított partján! Reggel 10-től hajnal 3-ig váltják majd egymást az I Love Deep kollektíva lemezlovasai, akik a legkülönbözőbb elektronikus zenei stílusirányzatokat hozzák össze egy hatalmas buli erejéig.

Hazánk legmenőbb DJ-i egész nap őrületes zenéket játszanak majd a loungetól a tech-houseig, nyári slágerektől a keményebb party-ritmusokig. Minden kellék adott lesz az év egyik legkülönlegesebb elektronikus zenei fiesztájához: fürdőruhás fiúk és lányok, az I Love Deep rezidensei és a Badgirls DJ-k. Az előrejelzések szerint az időjárásra nem lehet majd panaszunk, név szerint pedig olyan DJ-k forrósítják a hangulatot, mint Budai & Vic, Madox, Nigel Snorter, és a Badgirls Team: James Cole, Pat Duff és Shabam.

Mint a Coke Club összes programja, ez a buli is ingyenes lesz, kizárólag a strandbelépőt kell megváltanod - de azt is csak este 7 óráig.

A részletes program:
10:00 - 12:00 opening beats
12:00 - 14:00 Madox
14:00 - 16:00 Nigel Snorter
16:00 - 18:00 James Cole
18:00 - 20:00 Patt Duff
20:00 - 22:00 Shabaam
22:00 - 00:00 Madox b2b Nigel Snorter
00:00 - 03:00 Budai & Vic

Beugró a Balaton partján
Talán senkinek nem kell bemutatni a Beugró című műsort, amelyben ismert színészek szórakoztató improvizációk sorát adják elő. A Coke Club most összehozta, hogy a Balaton partján, augusztus elsején este élőben is részünk lehessen ebben a remek produkcióban.

Első ránézésre száraznak és csupasznak tűnhet, hogy csak 4 ember és néhány szék van a színpadon, de amint megkapják a színészek a feladatokat és elkezdenek rögtönözni, megtelik élettel az előadás.

A szenzációs négyes fogat, Pokorny Lia, Kálloy Molnár Péter, Rudolf Péter és Szabó Győző a műsorvezető Novák Péterrel kiegészülve színházi környezetben, lehetőleg kellékek nélkül jelenítenek meg gyakori emberi alapkonfliktusokat. Egyrészt hihetetlenül profik és szellemesek ebben, bátran kiteszik magukat olyan kiszolgáltatott helyzeteknek, melyektől egyébként a legtöbb színész retteg. A szereplők ismerik ugyan a játékok jellegét, de a konkrét feladatokat csak a helyszínen kapják meg. Így egy pillanat alatt megváltoznak a szerepek, a felállások, a történet valós időben írja önmagát.

A Coke Club színpadán látható különleges produkció szombat este 9 órakor kezdődik. Az előadás helyzetgyakorlatainak központi témája a Balaton, a szórakozás, a zene, de lesz játék a pasizás, csajozás kapcsán is. Cél, hogy a színészek élőben kicsit közelebb kerüljenek a közönséghez, így lehet számítani arra, hogy a csapat statisztákat toboroz majd a színpad előtt állók közül!
Rippelék világrekordra törnek!
A Rippel fivérek immár 8. világrekord-kísérletükre készülnek, amelyet ezúttal a Balaton partján, a Coke Clubban mutatnak be augusztus 2-án, vasárnap este. Az egyedülálló műsort hosszas felkészülés előzte meg, és még így is ez lesz a testvérpár eddigi legveszélyesebb kalandja...

Augusztus 2-án, vasárnap kerül sor a 8. Rippel-Kaqun Világrekord kísérletre a siófoki Coke Clubban. Az este 20:30-kor kezdődő műsor keretében Rippel Viktor és Ferenc ismét a fizika határait feszegető mutatvánnyal állnak elő. A diplomás artistaművészek, akiket hazánkban foglalkozásuk szerint erőemelőknek neveznek, a helyszín adottságait teljes mértékben kihasználva a Balatont is szervesen beépítették műsorukba.

A mutatvány lényege: a Coke Club területén és a Balatonban felállított 20 méter magas tornyok közé drótkötelet feszítenek ki. A kötélre rögzített szerkezeten Rippel Viktor megtartja testvérét, Ferencet, majd együtt nagy sebességgel elkezdenek csúszni az egyik oldaltól a másikig. Mindezt addig teszik, amíg csak bírják erővel és szusszal.

A rendezvény, mint a Coke Club összes programja, ingyenesen látogatható. A remélhetőleg sikeres világrekord-kísérlet után népszerű DJ-k játszanak majd hajnalig a hófehér homokkal borított strandon.
Hahotázás és dráma a Coke Club kertmozijában
Vasárnap este ismét jelentkezik a Coke Club kertmozija! Aki szeretne újranézni egy igazi sci-fi klasszikust a Balaton partján, annak nincs más dolga, mint leheveredni a kényelmes nyugágyak egyikére, és már kezdődhet is a 12 majom! Madeleine Stowe, Bruce Willis és Brad Pitt a 90-es évek talán legtalányosabb antiutópiájában igyekeznek megmenteni az emberiséget. Hétfőn visszatér Wayne és Garth a Wayne's World 2. részében, akik csak szeretnének kőkemény rocker arcoknak tűnni. A térdcsapkodós humort követően kedden másképp hatunk a könnyzacskókra: Russell Crowe az Egy csodálatos elme zseniális matematika-professzoraként nem csak Jennifer Connellyt ríkatja meg. Apokalipszis, fergeteges humor és dráma tehát, mindez esténként közvetlenül a Balaton partján - természetesen ingyen. És ne feledd: ha fáznál, betakarunk!

Augusztus 2. vasárnap: 12 majom
Augusztus 3. hétfő: Wayne's World 2
Augusztus 4. kedd: Egy csodálatos elme

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr461277486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása