HTML

Friss topikok

Hugh Jackman a Legszexisebb élő férfi 2008-ban

2008.11.20. 11:11 bellini

Az ausztrál származású Hugh Jackmant választották a 2008-as év Legszexisebb élő férfijává. A színész ezzel olyan hírességek nyomdokaiba lép mint George Clooney és Brad Pitt.

A People magazin Hugh Jackmant választotta az idei év legszexisebb férfijává. A 40 éves Jackmant nemcsak fizikai adottságai vitték fel az első helyre. A 1,90 méter magas színész Elizabeth Sporkin, a People magazin helyettes főszerkesztője szerint, egy szerény, romantikus, és csodálatos férfi.

A híres amerikai magazin döntésében kifejtette, azért esett Jackmanre a választásuk, mert a színész képes felvenni a harcot Hollywood legerősebb hőseivel, miközben romantikus balladákat énekel feleségének, Deborra-Lee-Furnessnek, akivel 12 éve házasok, és palacsintát süt gyermekeinek.

Jackman, az X-Men című filmalkotás során vált ismerté, ugyanakkor elismerő kritikákat kapott a The Prestige (2006) című filmben nyújtott alakításáért. Jackman elnyerte a Tony díjat, amely a legnevesebb Broadway-i díj, a The Boy from Oz című darabban nyújtott alakításáért.

A színész legújabb alkotása az Ausztrália, melyben Nicole Kidmannel együtt szerepel, és amelyet jövő héten mutatnak be az Amerikai Egyesült Államokban.

A neves kinevezéssel Jackman olyan híres színészek mellé sorakozik fel, mint Brad Pitt, George Clooney, Matthew McConaughey és Matt Damon. A People magazin szerint Jackman mindegyikkel ellentétben különbözik valamiben.

"Brad rendkívülien szexis, George intelligens, Matt a szomszéd fiú, Hugh szépsége pedig abban mutatkozik meg, hogy egy igencsak bátor férfi, rendkívüli akcentussal és szép testfelépítéssel." - nyilatkozta Sporkin.

Szólj hozzá!

Címkék: férfiak legszexisebb

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr53779169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása