HTML

Friss topikok

Cirkusz és karácsony Szalontai Szilvi vacsoráján

2008.11.19. 08:14 bellini

Szalontai Szilvi vacsorázás gyanánt cirkuszba invitálja vendégeit, jelmezekbe öltöznek és még artista mutatványokra is sok kerül. Közben egy feldíszített karácsonyfa is előkerül, amit Laisz András hozott a nap szakácsának ajándékba.

 

Szilvi vacsorájába cseppnyi karácsonyi hangulat is vegyül Laisz Andrásnak köszönhetően. Szilvi ugyanis, látva, hogy az előző estéken a vendéglátók milyen sok ajándékot kaptak, megjegyzi: reméli, hogy majd az ő napján is karácsony lesz. Laisz András pedig ezt olyannyira komolyan veszi, hogy egy apró feldíszített karácsonyfát visz neki ajándékba.

 

Az este fergeteges cirkuszi hangulatban telik: Szilvi barátnője, egy artista lány ad műsort, majd az este vendégei is beöltöznek. Laisz András még énekel is, és természetesen az elmaradhatatlan koktélok ezúttal is színesítik az estét.

 

„Rudit erőművésznek öltöztettem, Judyt pedig artistalánynak. Laisz Andris volt a bohóc, ő a hihetetlen, ’80-as éveket idéző parókájában még egy rockballadát is előadott. Csapó Gábor pedig a porondmester szerepét kapta a cirkuszban. Olyan mozgalmasra sikeredett az este, hogy nem is tudtam mindent elmesélni a vendégeimnek, amit szerettem volna, az utazásaimról és a nemzetközi konyhában szerzett tapasztalataimról. De nagyon örülök, hogy ilyen vidámra sikerült az este.”

 

Szilvi ráadásul egy különleges produkcióval is megspékelte a hangulatot. „Artista barátnőm produkcióját követve én is bemutattam egy gyakorlatot, amelyben két kötélen függeszkedve a karjaimmal kellett megtartanom a saját súlyomat. Harmadszori próbálkozásra sikerült is. Lehet, hogy kívülről könnyűnek tűnik, de annyira megterhelte a vállamat és a karjaimat, hogy másnap alig bírtam kikelni az ágyból.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr20777202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása