HTML

Friss topikok

Magyar művészek sikere Németországban

2008.11.17. 10:14 bellini

Joggal lehetünk büszkék Baranya Dávidra és öt honfitársára, Kecskés Tímeára, Rákász Dánielre, Faragó Csabára, Héger Tiborra, és Simonffy Andrásra, hisz a Vámpírok Bálja musical németországi bemutatója hatalmas sikert aratott több mint 1500 meghívott vendég előtt. A premier, 2008. november 7-én este 19.00-kor vette kezdetét, az oberhauseniMetronom Theater színházban.

 

Hollywoodi külsőségek fogadták a Stage Entertainment vendégeit a Vámpírok Bálja musical oberhauseni bemutatóján. A fogadással egybekötött premieren a meghívott vendégek között szerepelt Dr. Simon Edit, a magyarországi előadások producere, Dr. Póka Júlia executive producer és Póka Balázs művészeti vezető.

 

„ A Vámpírok Bálját soha nem lehet megunni. Mindig tartogat meglepetést. Nagyszerű előadást láttunk, büszke vagyok a magyar szereplőkre és arra, hogy ezt a produkciót színpadra állítottuk, ismét szembesülve azzal a ténnyel, hogy milyen költséges, milyen óriás produkcióról van szó” – mondta Simon Edit producer.

 

Roman Polanski musicaljében mind Oberhausen, mind Budapest szereplőgárdája remek teljesítményt nyújt, hacsak azt nem vesszük figyelembe, hogy Oberhausenben is hat magyar művész játszik kulcsfontosságú szerepet. Így a „mérleg” a magyar művészek javára billenti az elismerést, ezzel is igazolva, hogy művészetük európai színvonalú és megállják a helyüket tőlünk nyugatabbra is. Erre legjobb példa Baranya Dávid, aki második időszakát tölti Németországban, korábban a berlini előadásokon is szerepelt. Szerepléséhez pedig Cornelius Baltus ragaszkodott, a darab rendezője.

 

„Sok munkánk van a darabban. Az elmúlt másfél hónapban percre pontosan beosztották az időnket, pihenést nem engedtek. Reggeltől estig próbáltunk. Eredményét pedig, ma este tekinthette meg a közönség. Úgy gondolom, nem okoztunk csalódást senkinek, hisz állva ünnepelték a darabot. Jó érzés volt újra átélni a sikert ennyi ember előtt, úgy, hogy tudtam, számomra kedves emberek is ültek a nézőtéren. Ez úton szeretném megköszönni mindenki segítségét, és üdvözletemet küldöm a Vámpír rajongóknak.” – nyilatkozta Baranya Dávid, az előadást követően

 

Ezúton is gratulálunk minden magyar művésznek a darabban nyújtott teljesítményéért, és kívánunk további sok sikert. Legközelebb évvégén, 2008. december 31-én este találkozhat újból a magyar közönség Kecskés Tímeával, Baranya Dáviddal, Rákász Dániellel, Héger Tiborral, és a társulat többi tagjával Budapesten.

Szólj hozzá!

Címkék: esemény magyar rendezvény sztárok

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr30773235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása