HTML

Friss topikok

Fotópályázat - TATAPUME

2008.11.10. 11:02 bellini

Milyen az, amikor két kultúra találkozik? Milyen az, amikor több? Milyen az, amikor valamiért nem tudnak szót érteni? Ha tudja a választ, és ezt meg is tudja egy fotón örökíteni, akkor Önnek szól ez a felhívás!

Tatapume! Majd beszélünk! Mondják a görögök, és mondja most hét európai rádió egy közös kampányban, melynek hivatalos honlapja: www.tatapume.org  Műsorainkban szakemberek és civilek beszélnek arról, hogy Európa mai arcát és nyelveit hogyan alakította ki a kultúrák keveredése. A migráció, a kultúra, a művészetek, az ételek és a kereskedelem kapcsán keressük a nyomokat, amiket különböző nyelvek és népek hagytak a mai életünkön. Sorozatunkhoz, melyet részben az Európai Bizottság támogat, kapcsolódik egy fotókiállítás, amelyre  várjuk a különböző képeket a kultúrák párbeszéde témában.

Kérjük, küldjön képeket, amelyeken megjelenik a kultúrák közti párbeszéd, vagy az a félelem, amely gátolja a különböző kultúrák közötti párbeszédet. A 7 ország legjobb alkotásaiból kiállítást rendezünk 2009. január 16-án, pénteken Sevillában. Minden ország első helyezett képének szerzőjét meghívjuk, hogy ott mutassa be munkáját.

18 és 30 év közöttiek jelentkezését várjuk.

 Tudnivalók
Kérjük, hogy a fényképeket a foto@klubradio.hu e-mail címekre küldjék.
A felbontásnak 6-8 megapixelnek kell lennie. A képaláírás maximum 210 karaktert tartalmazhat.
A fotó nem lehet jogdíjas.

A fotóknak 2008. november 30-ig kell beérkezniük.

Egy jelentkező maximum 4 képet küldhet.
A zsűrizést a Klubrádió szerkesztőségének tagjai végzik.

A sevillai konferencián való részvétel két-három napos programot jelent, ezen a fénykép készítőjének költségeit (utazás, szállás, étkezés) a projekt költségvetéséből fizetik.

A legjobbnak ítélt fotón kívül a következő kilenc helyezést elért fényképet is kiállítjuk Sevillában. Minden bemutatásra érdemes fotót internetes képgalériánkban állítjuk ki (www.klubradio.hu és egy linkkel www.tatapume.org). A eredményhirdetés december 10-én lesz a www.klubradio.hu honlapon, a műsorok között, a Tatapume oldalán. Kérjük, hogy a file nevében tüntesse fel a fotós nevét, a következő sablon szerint: családnév_keresztnév_szám (szám akkor kell, ha egy szerző több művet küld). A kép mellé várunk egy néhány soros nyilatkozatot, amelyben a szerző nevezi a képeit, és amelyben tudomásul veszi a felhívás feltételeit.

Szólj hozzá!

Címkék: pályázat

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr3760063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása