HTML

Friss topikok

Meglepetés-bulival ünnepelték a No Thanx dobosát

2008.10.30. 12:42 bellini

Varga Dani, a No Thanx dobosa betöltötte a 18-t. A hivatalosan is nagykorúvá vált tini-kedvenc barátaival csocsózni indult a jeles napon. Dani ekkor még nem is sejtette, hogy az igazi nagy ünneplés nem a laza, haverokkal szervezett találkozón lesz. A születésnapost nővére, Viki egy „meglepetés-bulival” köszöntötte fel.

 

„Semmit nem sejtettem az egészből. A nővérem az egyik barátommal szövetkezett, mindenkit elhívtak, aki nekem fontos. Legjobban persze a barátnőmnek örültem, ő is ott volt.” – mesélte Dani, akit a buli másnapján szűk körben családja is felköszöntött. – „Mennyei ebéd és torta várt rám és kaptam egy 18 éves Tokaji 4 puttonyos aszút is, amit valószínűleg nem fogok egyhamar elfogyasztani eszmei értéke miatt.”

 

Dani azt is elárulta, hogy lényegében semmi sem változik az életében attól, hogy 18 éves lett. Ugyanúgy éli meg ezt a dátumot, mint a többit.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb hír sztár együttesek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr94740352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása