HTML

Friss topikok

Kamionban főz Varga Győző

2008.10.24. 08:54 bellini

Mozgó látványkonyhában készíti a vacsoráját Varga Győző. Az Irigy Hónaljmirigy sztárja azért végül nem a kamionban tálalja fel a vacsorát, hanem egy különösen elegáns villában, ahová ráadásul limuzinnal érkezik Baby Gabi és a többi Mirigy.

 

A hét utolsó szakácsa, Varga Győző, miután bevásárolt a kedvenc hentesénél, egy mozgó látványkonyhában készítette a fogásokat, a vacsorát azonban már egy elegáns villában tálalta fel, és a hatás kedvéért limuzinnal szállította a vendégeit a helyszínre. A látványkonyhát egy kamionban rendezte be, és az előételt még itt tálalta fel a többieknek. Különleges borokat tálal a vacsorához, amiket egy egyedi borkereskedésben szerzett be.

 

„Kicsit meg akartam tréfálni a többieket, ezért úgy tettem, mintha kifejezetten elegáns vacsira készülnénk. Tudják rólam, hogy szívesen látogatok el néha nívós éttermekbe is, így nem is fogtak gyanút, és kellően meglepődtek, amikor a limuzinból kiszállva egy büfékocsinál fogadtam őket. De a végén persze a villában fejeztük be a vacsorát.”

 

A villában a terítést Győző a feleségére bízza. Bár az előételben a májat kicsit nyersnek találják, és a mennyiséget is keveslik kissé, a vacsora végül nagy sikert arat a vendégek körében.

 

„Vendéglátóipari főiskolát végeztem, így van tapasztalatom a konyhában, de a sajátomban csak kifejezett engedéllyel főzhetek – mesélte Győző. – A feleségem ugyanis a tenyerén hordoz, és még egy rántottát is csak akkor készíthetek el, ha vele előtte megbeszélem. Szerencsére a takarítással és egyéb házimunkákkal is ez a helyzet.”

 

Bulihangulatban az utolsó estén sincs hiány. Visszatérő motívumként héliumos lufival elváltoztatott hangon is énekelnek, majd pedig dalolással, tánccal tarkítva fergeteges hangulat kerekedik. Gabi a Füredi Anna bálon-t énekli, Győző táncra perdül, Tomi pedig énekel.

Szólj hozzá!

Címkék: tv tv2 sztárok tv show celebek hal a tortán

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr96729367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása