HTML

Friss topikok

Ben a VIVA műsorvezetőjeként kampányol az ittas vezetés ellen

2008.10.21. 09:11 bellini

A VIVA is csatlakozott az ORFK kezdeményezéséhez, amely a tiszta fejjel vezetés fontosságára hívja fel a figyelmet sztárok segítségével. Tegnap az Interaktívban be is mutatták azt a videoklipet, amelyben Gáspár Laci, Tóth Gabi, Lola, Puskás Peti és a többiek a józanság mellett kampányolnak, a zenetévé nevében pedig Ben állt ki a jó ügyért. Kiderült, Ben sosem ül be ittas sofőr mellé, Tóth Gabi pedig barátnőjét vesztette el egy hasonló balesetben…

 

Gáspár Laci, Tóth Gabi, Lola, az Anti Fittness Club frontembere, Tomi, Puskás Peti, Mark, Völgyesi Gabi és Ben, a VIVA műsorvezetője – hogy mi a közös bennük? Az, hogy mindannyian úgy vélik, az autóvezetés felelősség, és csak józanul szabad volán mögé ülni. Ennek a véleményüknek hangot is adtak – előbbiek dalban, míg Ben és a VIVA azzal, hogy hangsúlyozzák, milyen veszélyekkel jár az ittas vezetés. Sőt, a zenecsatorna adott teret az ORFK kampányához készült klip premierjének tegnap délután – a Tiszta fejjel Projekt Tiszta fejjel című dala először a zenetévén hangzott el! A kampány arra hívja fel a figyelmet, hogy milyen veszélyekkel jár az ittas vezetés. A dal első hallásra slágergyanús, a VIVA pedig lelkesen állt a kezdeményezés mellé.

 

„A csatornánál kiemelten kell kezelnünk a példamutatást, hiszen fiatalok néznek minket, és nagyon fontos, hogy hangsúlyozzuk nekik, és mindenkinek: vezetni csak józanul szabad – kezdte Ben. – A szülők ott követik el a hibát, hogy gyakran már 17-18 éves gyerekeknek is nagy teljesítményű autót vesznek. Ha ez ráadásul ittas vezetéssel párosul, kész a bajÉn minden alkalommal, amikor buliba indulunk kocsival, tisztázom: ha a sofőr egy kortyot is iszik, rám bizony ne számítson! Szerencsére az én környezetemben még nem volt diszkóbaleset, remélem, ez így is marad. Ezért örülök, hogy a VIVA nevében én is képviselhetem ezt a kampányt! ”

 

Nem ilyen szerencsés Tóth Gabi, aki a VIVA Interaktívban elárulta, egy barátnője éppen egy ilyen balesetben vesztette életét. Gáspár Laci pedig telefonon csatlakozott a műsorhoz, mert nagyon fontosnak tartotta, hogy ő is hangsúlyozza: nem csak ittasan, de fáradtan sem szabad volán mögé ülni, hiszen nem csak a saját, hanem mások életéért és biztonságáért is felelősséggel tartozunk.

Szólj hozzá!

Címkék: média tv sztárok celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr58724235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása