HTML

Friss topikok

Britney Spears is bloggernek állt

2008.10.19. 15:44 bellini

Na nem ő kimondottan, de a körülötte mozgó csapat igencsak kitett magáért, és az ötlet nagyon is jó, hiszen az énekesnő nemcsak saját weboldalán számol majd be napi teendőiről, hanem a Twittert is igénybe veszi. A www.britneyspears.com weboldalt 24 óra alatt több mint egy millióan látogatták meg, a Twitteren pedig egymás után érkeznek a fejlemények. Le a kalappal az énekesnő csapata előtt. A Womanizer dal után, amely most ismét meghozta Britneynek a sikert, ez is egy okos döntés volt.

Britney a YouTube-ot is igénybe vette, itt hívja fel rajongói figyelmét új oldalára. Egyébként észrevehető a videón, hogy Brit nem maga mondja a szöveget, hanem azt prompterről olvassa. A Twitter.com-nak mindenképpen jól jött az énekesnő, még pár ilyen húzás és töretlen lesz az oldal sikere, nem mintha eddig nem lett volna az.

Üdv. Britneynek a blogszférában.

4 komment · 1 trackback

Címkék: blog web internet bulvár britney

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr7721592

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

reasonable 2008.10.19. 18:30:02

nyilván te pl. nem teljesen, mert nemcsak hogy elolvastad a bejegyzést, hanem még kommenteltél is hozzá. ha pedig az én kommentemre is reagálsz, még nyilvánvalóbbá válik, hogy érdekel, kit érdekel a "nem érdekel Britney Spears" szöveged, mert másodszor is visszanéztél ide. :)

amitlatok (törölt) · http://amitlatok.blog.hu/ 2008.10.19. 18:51:54

Oltás :)
Hát, ő tipikusan az a közszerepelő, akiről már jópár bőrt lehúztak, ez egy új projekt, melyet kíváncsian várok, hogy,hogy sül be.

alla 2008.10.19. 20:40:14

Óda Britnihez.

Ó Britni.
Arcodról a hús még nem mállott le,
Midőn fog majd egyszer, mikor öreg leszel,
És kiesnek szuvas fogaid.
Szőke hajad még lengedezne a szélben - ha lenne szél.
Megőszül majd egyszer az is, öregszel.
De most még elfogadhatóan nézel ki.
Ezért szájba-, és meg-.
süti beállítások módosítása