HTML

Friss topikok

Britney Spears, a szexis titkárnő

2008.10.07. 17:50 bellini

A rajongóknak már jó pár arcát megmutatta, Britney Spears énekesnő mostani átváltozása azonban látványosabb mint valaha, adja hírül a Daily Mail brit napilap.

 

Britney Spears új videoklipje, melyet a Womanizer című dalra készítettek pénteken kerül bemutatásra az Amerikai Egyesült Államokban. A klipben Britney három új arcát mutatja meg: szőkéből gótikus stílusba vált át.

 

Első jelenetében Britney szexis kiszolgálóként domborít, egy másik jelenetben fekete parókát és szemüveget visel, egy domináns titkárnőt alakít. A harmadik átváltozásban pedig szőkeként jelenik meg, hálóköntösben.

 

A Womanizer című dalt múlt héten mutatták be Amerikában, és az énekesnő soron következő, Circus című albumának beharangozó dala, mely december 2-án, Britney 27-ik születésnapján, látja meg a napvilágot.

 

Szólj hozzá!

Címkék: zene celeb sztár britney videoklip énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr99701497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása