HTML

Friss topikok

7. RIPPEL VILÁGREKORD-KÍSÉRLET AZ ARÉNAPON!

2008.10.06. 11:57 bellini

A Rippel testvérek szimpatizánsainak már csak két hetet kell várniuk az újabb lélegzetelállító produkcióra, ugyanis október közepén újabb - immáron a hetedik (!) - világrekord-kísérletre kerül sor. Megszokhattuk már, hogy Feri és Viktor lehetetlennek tűnő dolgokat gyermeki egyszerűséggel oldanak meg, reméljük, ez most is így lesz. Aki elszalasztotta az előző rekordokat, annak kötelező ott lenni és szurkolni, hiszen - mint mindig - most is nagyon veszélyes produkció van készülőben, amelynek során minden egyes ember egy kis pluszt adhat az artistáknak.

A bemelegítés és a gyakorlás már javában zajlik, hiszen egy-egy ilyen veszélyes produkció több hónapos felkészülést igényel. Az AréNap elnevezésű esemény felkérte Ferit és Viktort, hogy csatlakozzanak a programhoz, így adott volt a lehetőség, hogy a tervezett időpontnál kicsit később ugyan, de ismét megmutathatják a világnak, hogy a lehetetlen nem létezik. Eredetileg szabadtéren zajlott volna rekord, de mivel ez egy igazi sportünnep, ami tiszteleg Papp László előtt, a fiúk úgy gondolták, ennél jobb eseményt nem találhattak volna.

A megfeszített felkészülés kulisszái mögé pillanthattunk be a közelmúltban, amikor a testvérpár az RTL Klub Vacsoracsata című műsorában bizonyította, hogy a konyhában is világrekordot érdemelnek. Természetesen nem maradhattak ki az akrobatikus mutatványok sem, az örökmozgó fivérek a forgatások alatt is elkápráztattak mindenkit.

Jelenleg azonban már ismét a gyakorlásé és a próbáké a főszerep, hiszen október 19. vészesen közeleg. Aki nyomon követi a rekordokat, az tudja, hogy milyen lehetetlen szituációkban próbálnak helytállni a fiúk, eddig mind-mind 100%-os sikerrel. A legújabb, hetedik világrekord azonban újfent egyedi és életveszélyes. A Papp László Budapest Sportarénában több tíz méter magasban zajlik majd a produkció, egy igazi sportünnep keretein belül.

A hetes számú világrekord lényege:
A fiúkat egy motor húzza a magasban, ahol egy imbolygó vasszerkezeten kell majd helytállniuk. A gyakorláshoz Feri egy ehhez hasonló szerkezetet állított a kertjébe, melyen a fiúk naponta órákat készülnek. A rekordon azonban több ezer ember és az ováció is nehezíti majd a kísérletet, így a testvéreket shaolinok fogják az Arénába kísérni, akik segítenek kialakítani a belső csendet.

Hetedszer is a siker útján
A Rippel fivérek munkájában állandóan szükség van a fizikai kondícióra, állóképességre, koncentrációra és persze némi szerencsére is. "Amióta a pályán vagyunk, mindent megteszünk, hogy formában tartsuk magunkat, hiszen ez a szakma nem tolerálja, ha valaki hibázik. Ebben a folyamatos erőfeszítésben nemrégiben partnerre, segítőre találtunk, amely minden tekintetben támogatja munkánkat. A fivérem és én, de még a családtagjaink is rendszeresen használjuk a Kaqun vizet italként és fürdőként is, és tényleg rendkívüli módon frissít, javítja az izmok terhelhetőségét, s a mi erőnlétünket" - meséli Rippel Feri.

A fiúk hamarosan tehát újra hallatnak magukról, hiszen igencsak közeleg a rekordkísérlet ideje!

Szólj hozzá!

Címkék: esemény magyar rendezvény sztárok celebek érdekességek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr40698702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása