HTML

Friss topikok

MEGASZTÁR PARÁDÉ

2008.09.29. 08:59 bellini

A TV2 2004-ben indította útjára Megasztár címmel tehetségkutató műsorát. Már az első sorozat hihetetlenül nagy népszerűségnek örvendett hazánkban. A sikeres műsor első sorozatát nézők milliói izgulták végig, melyet a nagy közönségsikerre való tekintettel további két széria követett a képernyőn, így vált mára legendássá a műsor.

A Megasztár a valódi tehetségeket emelte ki kortól, nemtől, származástól függetlenül, csupán egy dolog számított: kik a legjobb előadók. Az eddigi sorozatokban mindenki megtalálhatta a maga kedvencét, akiért izgulhatott, akinek szavazhatott és drukkolhatott hétről hétre szombatonként élőben a stúdióban, a végső döntők során a Sportarénában vagy a TV2 képernyője előtt ülve.

A legenda folytatódik! Elindul a Megasztár negyedik szériája, hogy megtudjuk ki lesz az "Év hangja" 2008-ban. Ám a válaszra még várnunk kell, de addig sem maradunk Megasztáros élmények nélkül, ha végighallgatjuk a "Megasztár Parádé - A legsikeresebb dalok a legenda kezdetétől" címmel megjelent album dalait. Ezzel a lemezzel vissza tudunk tekinteni, hogyan is alakult az eddigi sorozatokban szereplő kedvenceink, a győztesek és résztvevők karrierje. A tracklista alapján is látható, hogy a műsorokban feltűnt tehetséges sztárok, művészek számtalan slágerrel gazdagították hazánk könnyűzenei életét.

Az emlékek felidézésben nyújt segítséget a szeptember 19-én megjelent "Megasztár Parádé - A legsikeresebb dalok a legenda kezdetétől" címmel boltokba kerülő válogatásalbum, amelyen egy csokorba gyűjtöttük össze a legnépszerűbb versenyzők legismertebb dalait. A lemez újszerű, hiszen a korongon nem a döntőkben önállóan előadott dalokkal találkozunk, hanem a műsor után különböző irányba mutató szólókarrierek legnagyobb slágereiből szemezgettünk. A lemezen hallható dalok szinte mindegyike a rádiók és a zenei TV-k legnagyobb kedvencei voltak az elmúlt években. Ezen a lemezen végre együtt megtalálható és meghallgatható mindhárom sorozat "Csillagdala", amely egyedülállóvá teszi ezt a CD-t.

Mindezek tükrében a "Megasztár Parádé - A legsikeresebb dalok a legenda kezdetétől" címmel napvilágot látott album remek alkalom arra, hogy felidézzük az elmúlt legendás Megasztár-időszak eredményeit a résztvevők kizárólag magyar nyelvű slágereiken keresztül, és ráhangolódjunk az induló újabb Megasztár-szériára.

Figyelem! A CD rendkívül rajongóbarát áron kerül a boltokba.
 

1. Rúzsa Magdi: Aprócska blues
2. Gáspár Laci: Hagyd meg nekem a dalt
3. Molnár Ferenc "Caramel": Szállok a dallal
4. Oláh Ibolya: Hazám
5. Varga Feri & Balássy Betty: Egy bolond százat csinál
6. Tóth Vera: Mondd, miért pont ő?
7. Palcsó Tomi: Megfordult a világ
8. Bartók Eszter: Elefántos dal
9. Pál Tamás: Szükségem van rád
10. Szabó Eszter: Szerelemháború
11. Torres Dani & a Veni Styx: Három az egyben
12. Tóth Gabi: Vágyom rád
13. Puskás Peti: Bébi
14. Bálint Ádám & Dorina: Ez a szerelem
15. Pápai Joci: Ne nézz így rám
Bónusz dalok:
16. Csillagdal
17. Ne ébressz fel!
18. Csillagokat látsz

Szólj hozzá!

Címkék: zene megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr62686671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása