HTML

Friss topikok

Hajdú Péter kontra Albert Györgyi

2008.09.19. 11:14 bellini

Hajdú Péter nem unatkozott a Hal a tortán forgatása során. A producer- műsorvezető már az első napon, Albert Györgyinél vendégeskedve ételmérgezést kapott. Emiatt a második napon, Fásy Ádám vacsoráján rosszul lett, és idő előtt távoznia kellett, majd Rába Timinél összeszólalkozott a szomszédokkal.

 

Hajdú Péter nem egészen ahhoz a koszthoz szokott, amit Albert Györgyi a Hal a tortán első versenynapján feltálalt a vendégeinek.

 

Minősíthetetlen állapotok uralkodtak Györgyinél, aki műanyag asztal mellett előételként nyers répát és tejfölös zellert tálalt fel. Mindenki gyomorrontást kapott, kivéve Fásy Ádámot, aki nem evett belőle, és persze Györgyit, akinek a gyomra nagyon erős, az alkoholt is szemmel láthatóan nagyon jól bírta”-, árulta el Péter, aki orvosnál kötött ki a vacsora után. „Majdnem infúziót kötöttek be nekem, de végül az orvossal kiegyeztünk egy gyógyszeres kezelésben, és diétában.”

 

Péter az előzmények miatt másnap, Fásy Ádámnál rosszul lett, és felesége, Hajdú- Sarka Kata vitte haza már jóval a vacsora vége előtt. Csütörtökön is akadtak izgalmak, amikor viszont Rába Timi szomszédjaival keveredett szóváltásba. „Nem derült ki, hogy mi a gondjuk, de komolyan fenyegetőztek, ezért odahívtam egy testőr barátomat, nehogy bajunk essen.”

 

És még az utolsó, pénteki estére, is jutott izgalom, amikor Péteréknél gyűlt össze a társaság. „Meghívtam egy Marylin Monroe és egy Elvis imitátort. Nem sokkal a vacsora kezdete előtt Dr. Torgyán József a szobámban táncolt Marilyn Monroe-val. Ha valaki néhány éve ezt mondta volna nekem, biztosan az elmegyógyintézetbe utaltattam volna”-, nevetett Péter, aki a hangulat fokozása érdekében még a legismertebb magyar mixert, Lajsz Andrást is meghívta, aki Albert Györgyivel együtt keverte a különleges koktélokat.

 

A mixelésben és iszogatásban kifáradt Györgyi végül csendben elaludt a Hajdú- Sarka házaspár vetett ágyában…. A többi már csak hal a tortán…

Szólj hozzá!

Címkék: tv tv2 celeb magyar hal a tortán

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr18671137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása