HTML

Friss topikok

Rába Tímea üzenete meghatotta Albert Györgyit

2008.09.18. 13:51 bellini

Rába Timi csütörtök este tökéletes háziasszonyként látta el vendégeit, és még arra is maradt energiája, hogy személyre szóló üzeneteket írjon mindenkinek. Timi olyan tökéletesen választotta meg a mondandóját, hogy Albert Györgyi teljesen elérzékenyült.

 

Rába Tímea nem csak étellel és itallal kedveskedett a vendégeinek, de külön névre, és személyre szóló üzeneteket helyezett el palackban mindenki tányérján.

 

Igyekeztem olyan idézeteket találni, amelyek illenek az adott vendégem személyiségéhez. Dr. Torgyán Józsefnek a politikával kapcsolatos üzenetet írtam, a frissen nősült Hajdú Péternek értelem szerűen a szerelemmel kapcsolatos sorokat, Fásy Ádámnak pedig arról, hogy mindig vállalja fel az érzelmeit, így sosem tagadja meg önmagát.”

 
 

Timi üzenetei közül talán az Albert Györgyinek írt sorok váltották ki a legnagyobb hatást, aki teljesen elérzékenyült a neki szánt üzenettől. „Györgyinek arról írtam, hogy a szeretet mindenen átsegít.”

 

Ez a gondolat már csak azért is ért célba, hiszen Györgyi az egy hét során többször is megjegyezte, hogy szeretethiányban szenved. De Timi igyekezett másként is az újságíró nő kedvében járni. „Györgyinél a mojito koktélhoz kizárólag mentalevél volt, semmilyen más hozzávalót nem szerzett be. Ezért a vacsorámra meghívtam egy mixert, aki igazi mojitot kevert mindannyiunknak.”

Szólj hozzá!

Címkék: tv tv2 magyar sztárok celebek hal a tortán

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr95669844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása