HTML

Friss topikok

MOLNÁR MÁRTA: EGY FÖLDRE SZÁLLT ANGYAL

2008.09.18. 17:29 bellini

Fülbemászó dallamok és szemet kápráztató videoklip. Mindez egy rég nem látott ismerős, Molnár Márta tolmácsolásában, aki két év hallgatást követően, a "Jó lenne elhinni" című szólódalával tér vissza a magyar zenei élet tündöklő csillagai közé.

Az igényes könnyűzene rajongóinak minden bizonnyal ismerősen cseng Molnár Márta neve. A finom kisugárzású énekesnő nemrég még a Vision nevű formáció tagjaként ért el sikereket, napjainkban azonban szólóelőadóként indul a szíveket, és a füleket meghódító útjára.

"Régi álmom vált valóra azzal, hogy szólóelőadóként is bizonyíthatok. Két évet dolgoztam az albumomon, ami hazai viszonylatban soknak tűnhet. Azonban nem szerettem volna olyan dalokkal a közönség elé állni, amelyek nem tükrözik teljes egészében az én lelkivilágomat. Az elmúlt néhány év során felnőttem, és sokat komolyodtam, érzéseimet pedig mindenképpen bele szerettem volna fűzni a dalaimba" - magyarázta Márta, aki az elmúlt két esztendő során igazi nővé érett.

A rövidesen boltokba kerülő lemez első slágerét, a "Jó lenne elhinni" című szerzeményt a közelmúltban mutatták be a magyar zenetévén. A dal - elgondolkodtató szövegvilágával és erőt adó, légies dallamaival - remélhetőleg sokak életébe csempészik majd érzelmes pillanatokat. Márta eltökélt célja, hogy albumával valódi gondolatokat közvetítsen a hallgatók felé, éppen ezért üzeneteivel nem elsősorban a slágerlisták csúcsait, hanem a tartalmas könnyűzenét kedvelők szívét szeretné elérni.

A "Jó lenne elhinni" című dalhoz különleges, és egyben lélegzetelállító klip készült, amely tökéletesen tükrözi Márta ízlésvilágát. A természetességet sugalló letisztultság, a káprázatos selyemruhák, és a lelket simogató fények mind-mind csodálatos összhangban állnak a Márta őszinte, szívből jövő, szenvedélyes előadásmódjával.

Molnár Márta nőies eleganciájával, és őszinte slágereivel az év egyik legnagyobb könnyűzenei meglepetése!

Szólj hozzá!

Címkék: zene video celeb youtube sztár videoklip énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr39670199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása