HTML

Friss topikok

Szabó Leslie 40 éve a Földön, 20 éve a színpadon

2008.09.17. 16:11 bellini

Szabó Leslie élete eddigi legfontosabb és legkerekebb évfordulóját ünnepli, hiszen 40 éve él a Földön, és 20 éve szerepel a színpadon! Ezt az alkalmat egy emlékezetes koncerttel, és vendégzenészekkel ünnepli szeptember 21.-én (vasárnap) 19.00 órától az A38-as hajón.

 

A koncerten részt vesznek mindazok a művészek, akik Leslie életében fontos szerepet játszottak. A Roy és Ádám trió, Emilio, Gallusz Niki, Torres Dani, vagy éppen Heinz Gábor Biga mind ott lesznek, hogy Leslievel együtt ünnepeljék meg ezt a jeles napot! A koncerten egyébként hallhatóak lesznek a Megasztár egykori versenyzőjének régi és új dalai is, valamint nemrég megjelent lemeze, a Dalnok könyve című dupla korong összes nótája.

 A koncert időpontja:
Szeptember 21. (vasárnap) 19 óra
Helyszíne:
A38 hajó

Szólj hozzá!

Címkék: celeb magyar koncert énekes sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr60668074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása