HTML

Friss topikok

Bebe: „Nem szakítottunk Ágival!”

2008.09.16. 12:59 bellini

Bebe a VIVA Interakítv című műsorában kijelentette, hogy nem szakított a barátnőjével, Ágival,  sőt: a legnagyobb boldogságban élnek, és továbbra is az esküvőjükre készülnek.

 

Bebe végre tiszta vizet öntött a pohárba, és a VIVA Interaktívban Kisónak elárulta, mi igaz a vele és barátnőjével kapcsolatban felröppent pletykákból.

 

Ágit valóban komoly autóbaleset érte, és Bebe lelkesen ápolta is őt a kórházban, hiszen a szerelmesek nem szakítottak. Teljesen alaptalan az a pletyka, hogy ők ketten szétmentek volna, vagy lefújták volna az esküvőt. Ahogy az sem igaz, hogy hogy egy hozzájuk közel álló barátjuk informálta volna az újságokat.

 

Amikor a kórházban is zaklatták a lábadozó Ágit és Bebét, az énekes eldöntötte, hogy nem tűri tovább a helyzetet, és az ügyvédjéhez fordul.

 

A lényeg azonban az, hogy az Interaktívban Kisónak Bebe bevallotta, továbbra is úgy érzi, Ágiban megtalálta élete párját, és még mindig szeretné a szép, vörös hajú lányt feleségül venni.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb magyar bulvár pletyka énekes sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr40666033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása