HTML

Friss topikok

Britney Spears új, Circus című albuma december 1-én érkezik

2008.09.15. 16:48 bellini

December 1-én jelenik meg Európában Britney Spears új, Circus című albuma adja hírül a People magazin. Az énekesnő új lemeze december 2-án az Államokban is bemutatkozik.

Csodás ajándékkal lepi meg magát Britney Spears énekesnő, hiszen soron következő albuma, mely a Circus címet kapta, december 2-án jelenik meg az Amerikai Egyesült Államokban. Britney aznap 27-ik születésnapját ünnepli.
 

Európában egy nappal korábban kerül a boltokba a lemez.

Britney albuma azután érkezik, hogy nemrég az énekesnő elnyerte mindhárom jelölését az MTV Video Music Awardson. A korong első bemutatkozó dala a Wonaziner címet viseli, és a The Outsyders csapat készítette.
 

Britney új albumának munkálataiban olyan neves producerekkel és szövegírokkal dolgozik együtt mint Dr. Luke, Danja, Max Martin, Mloodshy & Avant és Guy Sigswoth (Madonna, Alanis Morissette, Bjork).

Britney Spears az elmúlt évek legeladottabb énekesnője, karrierje során több mint 62 millió albumot adott el.

Szólj hozzá!

Címkék: zene album britney

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr27664711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása