HTML

Friss topikok

Oprah Winfrey a legbőkezübb híresség

2008.09.12. 12:34 bellini

Oprah Winfrey nemcsak a leggazdagabb TV-ben szereplő híresség, hanem többek között ő a legönzetlenebb sztár, ez derült ki egy nemrég elvégzett kutatás során.

A toplistát a The Giving Bakc Fund altruista szervezet készítette, Oprah pedig az Oprah Winfrey Alapítvány és az Oprah’s Angel hálózatért kapta a becses elismerést. A híresség csaknem 50,2 millió dollárral segítette 2007-ben a gyerekeket és a nőket.

A Parade által publikált toplista második helyén az A&M Records alapítója, Herb Alpert szerepel, aki a Herb Alpert Alapítvány keretén belül 13 millió dollárt fektetett az oktatásba, többek között a UCLA Herb Alpert School of Music-ba.

Barbara Streisand színésznő/énekesnő 11 millió dollárt áldozott alapítványán, a The Streisand Alapítványon keresztül a nők-, emberek jogaira, valamint az AIDS kutatásra, így ő került a lista harmadik pozíciójára.

A negyedik helyen Paul Newman áll, aki 10 millió dollárt fektetett a Kenyon College-ben, őt követi Mel Gibson, aki egy kaliforniai egyházat segített 9,9 millió dollárral.

Angelina Jolie és Brad Pitt is a bőkezű sztárok közé került, köszönhetően a Jolie-Pitt Alapítványnak.

Marc Pollick a toplista elkészítője azt nyilatkozta, hogy ezzel a hasonló karritatív cselekedeteket akarják elősegíteni a sztárok körében.

Szólj hozzá!

Címkék: toplista sztárok színésznő celebek érdekességek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr70660148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása