HTML

Friss topikok

Mostantól krémmel is eltávolítható a tetoválás

2008.09.02. 12:05 bellini

Az Oxford Skin Clinics munkatársa egy olyan krémet készített, melynek segítségével könnyedén eltávolítható egy-egy nemkívánatos tetoválás a bőr felületéről, adja hírül a SkyNews.

Ha eddig az egyetlen módszer a tetoválás eltávolítására a lézeres operáció volt, amely azonban nem volt mindig hatékony, most itt van az új forradalmi módszer, a Rejuvi.

A Rejuvi segítségével nyolc hét alatt megszabadulhatunk a nemkívánatos tetoválásoktól, a krém ugyanis kiszedi a bőrből a tintát, és nem hagy maga után hegedéseket.

A krémet a bőr alá juttatják, mely 6-8 hét alatt a felszínre löki a tintát. A tetoválás helyén egy kéreg keletkezik, amikor ez leesik a tinta is eltűnik a bőr felületéről. A beavatkozás igen egyszerű és sokkal olcsóbb, mint a lézeres kezelés.

"Leginkább kényelmetlen, mintsem fájdalmas. Akárhogy kevésbé fájdalmas mint a tetoválás procedúrája és semmiképpen sem fájdalmasabb mint a lézeres beavatkozás." - nyilatkozta Stuart Harrison, az Oxford Skin Clinics igazgatója.

1 komment

Címkék: érdekességek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr64644679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Syl 2008.09.03. 15:41:43

Helló!
Ki tudja hol lehet ehhez a krémhez hozzájutni?
süti beállítások módosítása