HTML

Friss topikok

Celine Dion anyja meg akarta ölni Rene Angelit

2008.09.02. 11:25 bellini

A Celine Dion - Rene Angli páros a show világ egyik legirigylésreméltóbb házaspárja. A dolgok azonban nem voltak mindig így. Pár évvel ezelőtt Celine édesanyja sem nézte jó szemmel a kapcsolatot.

Évekkel ezelőtt sokan bírálták Celine Dion énekesnőt és párját, Rene Angelit amiért a nagy korkülönbség miatt mégis összeházasodtak. Az énekesnő édesanyja, Therese Dion sem nézte jó szemmel lánya viszonyát.

A 16 éves korkülönbség ellenére Celine Dion nagyon büszke férjére, producerére, Rene Angelire. A TV5 Monde csatornának adott interjújában az énekesnő elárulta, édesanyja mikor megtudta szerelmüket meg akarta ölni Angelit.

"Nagy munkámba került édesanyámat meggyőzni, aki meg akarta ölni a férjem, mikor megtudta, hogy szerelmes vagyok belé. Megértem, én is hasonlóan éreztem volna." - nyilatkozta az énekesnő.

Celine Dion azt is elárulta, hogy nehezen bízik meg az emberekben, ennek ellenére legtöbbször megkapja a közös hangot, azonban megtartja a kellő távolságot az emberektől, mert tisztába van hírnevével, sikereivel és számadataival.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb bulvár pletyka sztár énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr24644589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása