HTML

Friss topikok

Bognár Szilvia és Zenekara ad koncertet a Nyitott Műhelyben

2008.08.27. 15:44 bellini

Bognár Szilvia és Zenekara augusztus 28-án, csütörtökön Semmicske énekek címmel ad koncertet a Nyitott Műhelyben.

A koncert címe megegyezik a második album címével, amit az énekesnő szeptemberben tervez rögzíteni. A dalok méltó folytatói a már meglévőknek: ősi zenei hagyományok mentén mozogva, végig járják a magyar népszokásokat, és sokszínű képet festenek a régóta őrzött paraszti kultúra titkairól.

A dalok összeválogatásakor Bognár Szilvia kitágította a földrajzi határokat, mert Semmicske énekek című új albumán már nemcsak magyar népdalokat énekel, hanem csuvas, török valamint cseremisz dalokat is Berecz András és Weöres Sándor műfordításában.

A Nyitott Műhely színpadán 19.30-kor lép színpadra Bognár Szilvia és hét tagú zenekara, amelyben a világzenére és népzenére nyitottak új dalokkal és már ismert dallamokat hallhatnak!

Szólj hozzá!

Címkék: zene koncert énekesek énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr59636222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása