HTML

Friss topikok

Forbes: A világ legjobban kereső teniszezői

2008.08.25. 17:26 bellini

Évi 26 millió dolláros keresetével, Maria Sharapove teniszezőnő a második helyen szerepel a világ legjobban kereső teniszezőinek toplistáján, Roger Federer mögött.

Roger Federer teniszező keres a legjobban a tenisz világában, derült ki a Forbes magazin újabb toplistája alapján, melyben a világ legjobban kereső teniszezőit keresték.

Federer évi 35 millió dollárt keres a teniszből. A híres sportoló csupán 1,5 millió dollárral marad el Pete Sampras mögött, aki minden idők eddig legjobban kereső teniszezője.

A toplista harmadik helyén Rafael Nadal áll, aki évente 18 millió dollárt visz a családi kasszába, őt követi Andy Roddick, a Lacoste arca, a maga 15 millió dolláros évi keresetével.

Venus és Serena Williams ugyan azon a pozíción foglal helyet. Mindketten 15 millió dollárt keresnek és az ötödik helyen szerepelnek. Őket követi Justine Henin, aki májusban az egész világot sokkolta visszavonulásának bejelentésével.

Heninnek fenomenális éve volt 2007-ben, amikor 14-ből 10 turnét megnyert, egy év alatt 10 millió dollárt keresett.

A 21 éves Sarbul Novak Djokovic egy év alatt 9,5 millió dollárral lett gazdagabb, míg Ana Ivanovic 8 millió dollárt keresett. A toplista utolsó helyén James Blake, az American Express, Evian és a Nike arca áll, a maga évi 7,5 millió dolláros keresetével.

Szólj hozzá!

Címkék: sport toplista forbes

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr72632420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása