HTML

Friss topikok

Comedy Central a Beugró megmentéséért

2008.08.21. 09:02 bellini

Az MTV egyedül talán nem lett volna elég ahhoz, hogy a Beugró című finom humort közvetítő műsor újra képernyőre kerüljön. A világ számos országában népszerű humorcsatorna, az október 1-jén induló Comedy Central azonban az M1 mellé állt, így a Beugró-rajongóknak nem kell szomorkodniuk: kedvenc műsorukat ismét láthatják a TV-ben.

Miután a színvonalas, helyzetgyakorlatokat felvonultató műsor lekerült a képernyőről, a rajongók azonnal elkezdték visszakövetelni. Az értéket közvetítő m1 látott is fantáziát a Beugróban, de ugyanakkor anyagilag nem tudta megfelelően megtámogatni a produkciót. És ekkor lépett színre az októberben induló Comedy Central csatorna, amely szívügyének érezte a Beugró megmentését. Ez már csak azért is egyedülálló tett, mert ezelőtt még sosem volt példa arra, hogy egy kis csatorna együttműködésre lépjen egy állami műsorszolgáltatóval, annak ellenére, hogy nemzetközi viszonylatban ez mindennapos. Ám a megállapodásnak köszönhetően hamarosan ismét jókat derülhetünk a Novák Péter vezette helyzetkomédiákon, ahol Pokorny Lia, Rudolf Péter, Kálloy Molnár Péter és Szabó Győző kerülnek váratlan színpadi szituációkba. Az egyes epizódokat - miután az m1 levetítette őket -, a Comedy Central is műsorára tűzi.

Az október 1-jén induló Comedy Central bemutatkozó sajtótájékoztatójára várjuk szeretettel szeptember 24 - én az esti órákban. Pontos helyszínnel és időponttal hamarosan jelentkezünk.

Szólj hozzá!

Címkék: tv magyar csatorna

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr100625544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása