HTML

Friss topikok

Repülőszerencsétlenség Madridban: több mint 100-an meghaltak

2008.08.20. 18:20 bellini

A madridi repülőszerencsétlenség halottainak száma elérheti a 100-at is, adja hírül az El Mundo internetes oldalán. A repülő fedélzetén két csecsemő is volt.

Eddig 23 személyt nem tudtak kiszedni a roncsok közül, állapotuk vélhetően súlyos. A híradások szerint az áldozatok között külföldi állampolgárok is szerepelnek.

A repülőszerencsétlenség azután következett be, hogy a repülőgép bal szárnya lángra kapott, ezzel pedig lehetetlenné tette a landolást, adja hírül az El Mundo.

A baleset után a madridi repülőteret lezárták, a helyszínen tartózkodik Jose Luis Rodriguez Zapatero miniszter és Madrid polgármestere Alberto Ruiz-Gallardon.

A lezuhant repülőgép egy MD-82 típusú repülő volt, mely 1993 óta szolgálja a Spanair légitársaságot. A Scandinavian Airline (SAS) úgy tudja, hogy 166 utas és hat légikísérő tartózkodott a spanyol leányvállalatuk járatán.

Az utasok hozzátartozói már megérkeztek a repülőtérre, ahol külön szobát biztosítottak számukra, a hozzátartozok pszichológus segítségét is igénybe vehetik.

Szólj hozzá!

Címkék: hír baleset

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr83624919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása