HTML

Friss topikok

Egy filmben Tom Cruise és Katie Holmes

2008.08.14. 12:54 bellini

A hollywoodi álompár, Tom Cruise és felesége, Katie Holmes első ízben szerepelhet együtt a filmvásznon, a Food Fight komédiában, adja hírül a femalefirst.co.uk.

Első ízben szerepelhet egy filmben Katie Holmes és Tom Cruise a Food Fight című alkotásban, amely egy arrogáns szakácsról szólna, aki egy iskola büféjében kénytelen dolgozni, a szerepet pedig Tom Cruisenak szánták.

Tom Cruise játszaná a főszerepet, Katie Holmesra pedig az iskola egyik tanárnője, vagy egyik büfé alkalmazott szerepe vár, nyilatkozta Bill Zwecker a Chicago Sun Times újságírója.

A Universal Pictures képviselője nem akart nyilatkozni a hírekről. Az alkotás forgatókönyvét Adam Brooks jegyzi. Nem ez lenne az első eset, amikor Tom Cruise életbeli partnerével játszana együtt.

1990-ben egy filmben játszott Nicole Kidmannel a Mint a villám (Days Of Thunder) című alkotásban, majd később kétszer is megismételte a kalandot, a Túl az Óperencián (Far and Away) és a Tágra zárt szemek (Eyes Wide Shut) alkotásokban.

2001-ben Tom Cruise egykori szerelmével, Penelope Cruzzal tűnt fel egy alkotásban, a Vanilla Sky-ban.

A 45 éves Tom Cruise és 30 éves felesége, Katie Holmes 2006 novemberében fogadott örök hűséget egymásnak, kapcsolatukból egy kislányuk született, Suri. Tomnak van még két adoptált gyereke, melyet Nicole Kidmannel való házasságakor fogadott örökbe.

Szólj hozzá!

Címkék: film pletyka színész sztárok színésznő celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr10615649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása