HTML

Friss topikok

Backstreet Boys: új albumon dolgoznak a srácok

2008.07.25. 08:55 bellini

AJ McLean, 30, Howie Dorough, 34, Nick Carter, 28, és Brian Littrell, 33, stúdióba vonult és a Backstreet Boys új albumán dolgozik, mely a Unbreakable folytatása lesz.

Annak ellenére, hogy a srácok turné közben vannak, ismét munkába kezdtek, hogy elkészítsék a csapat hatodik stúdió albumát. A Backstreet Boys 2007 október 30-án adta ki Unbreakable című korongját.

Howie Dorough a Billboard magazinnak elárulta, hogy már felvettek pár dalt az új korongra, miközben Európában turnéznak. Howie azt is hozzáfűzte, hogy a csapat Észak-Amerikai turnéja után fejezi be új albumát. A csapat turnéja szeptember 6-án ér véget.

A Backstreet Boys abban reménykedik, hogy új albumuk 2009 elejére elkészülhet. A srácok ismét a swéd producerrel/zeneszerzővel, Max Martinnal dolgozik együtt, aki olyan dalokat szerzett már a csapatnak mint a I Want it That Way, Shape of My Heart, és a Quit Playing Games (With My Heart).

A csapat mellett Howie és csapattársa, A.J. McLean saját szólóalbumán dolgozik.

Szólj hozzá!

Címkék: zene hír énekesek együttesek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr39584790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása