HTML

Friss topikok

Will Smith keresett a legjobban a Forbes listája szerint

2008.07.24. 09:48 bellini

80 millió dollár! Ennyit keresett Will Smith színész 12 hónap alatt. Hatalmas keresetének köszönhetően Smith a Forbes magazin toplistájának első helyén szerepelhet.

A Forbes magazin ismét toplista készítésre adta fejét, és elkészítette a legjobban kereső színészek toplitáját. A lista első helyén Will Smith szerepel, aki 12 hónap alatt 80 millió dollárt keresett. A pódiumot Johnny Depp és Eddie Murphy erősíti.

39 évesen Will Smith boldog ember lehet. Szép családja van, kitűnő szerepeket kap, melynek következtében a gázsija is számottevő. 2007 június 1 és 2008 június 1 között a színész 80 millió dollárt keresett. Sikerét olyan filmeknek köszönheti, mint A boldogság nyomábanLegenda Vagyok vagy éppen a Hancock.

Will Smihtet a listán Johnny Depp követi. A Sweeney Todd sztárja tavaly 72 millió dollárnak megfelelő nyereségre tett szert. A tehetséges színész karrierje csúcspontján van, idén Oscar díjra jelölték a Sweeney Todd című musicalben nyújtott alakításáért.

A harmadik helyet Eddie Murphy foglalja el. Annak ellenére, hogy a kritikusok véleménye megoszlik színészi tehetségéről, Murhpy igencsak népszerű színész. Filmbeli szerepei az elmúlt évben 55 millió dollárt hoztak a színész konyhájára.

A listán még helyet kapott Leonardo DiCaprio, Bruce Willis és Ben Stiller is. Összehasonlítás képen Hollywood legjobban fizetett színésznője, Cameron Diaz csupán 55 millió dollárt keresett tavaly.

Szólj hozzá!

Címkék: média színész toplista forbes

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr75582951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása