HTML

Friss topikok

Thomas Beatie bemutatta kislányát

2008.07.23. 20:28 bellini

Három hete adott életet kislányának Thomas Beatie, akit mindenki csak a Terhes Férfiként ismer. Thomas Beatie a People magazin hasábjain mutatja meg szeme fényét.

Ország világ előtt bemutatja Thomas Beatie pár héttel ezelőtt született kislányát, akit Susan Juliettenek neveztek el, és aki az apuka szerint nagyon jó és okos kisbaba.

Június 29-én, a 34 éves Beatie történelmet írt azzal, hogy férfiként először hozott világra gyermeket. Beatie nőként született, később azonban átoperáltatta magát, most pedig férfiként éli életét felesége, Nancy mellett.

"Annyira tündöklő, nem tudom levenni róla a szemem" - nyilatkozta a People magazinnak Thomas. "Karjaimban tartani a legjobb érzés a világon." - tette hozzá a boldog apuka, aki először ad interjút azóta, hogy hazatért a kórházból.

Susan, akit Thomas anyukája után kapta nevét, 40 órás vajúdás után született, az apuka azt is elmondta, hogy nem maradtak terhességi csíkok hasán, és több kilótól is megszabadult.

A kis Susant Thomas felesége, Nancy szoptatja.

"Susan egy csoda! Mi pedig végre egy teljes család lehetünk." - tette hozzá Thomas.

Szólj hozzá!

Címkék: hír érdekességek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr92582384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása