HTML

Friss topikok

Heather Locklear elhagyta a rehabot

2008.07.23. 15:32 bellini

Heather Locklear színésznő, aki a Melrose Place sorozattal várt híresség, elhagyta a rehabot. A színésznő négy héttel ezelőtt vonult be, hogy depresszióját és szorongását kezeltesse.

Elhagyta a rehabilitációs központot Heather Locklear színésznő, aki négy héttel ezelőtt azért vonult be egy erre szakosodott központba, hogy megszabaduljon szorongásától és depressziójától.

"Heather kitűnően érzi magát." - nyilatkozta a színésznő egyik barátja. "Csodálatosan néz ki, ragyog."

A fent említett barát az újságíróknak azt is elmondta, hogy a színésznő már nevetni is tud. A 46 éves színésznő a rehabilitáción spa kezeléseken vett részt, lovagolt és volt ideje saját magával foglalkozni. Jókedvét pedig barátja, a szintén színész Jack Wagner dobta fel.

Heather Locklear június 19-én vonult be a rehabilitációs központba, kislányára, Ava-ra addig ex-férje Richie Sambora vigyázott.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr55581894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása