HTML

Friss topikok

Eva Longoria alig várja, hogy anya lehessen

2008.07.22. 14:27 bellini

A Született Feleségek új évadjában Eva Longoria karaktere, Gabrielle Solis kétgyerekes családanyaként tér vissza. A valóságban azonban Eva már alig várja, hogy anya lehessen.

Alig várja Eva Longoria, hogy anyuka lehessen. A Született Feleségek sztárja az Alma 2008 díjátadó sajtótájékoztatóján vallott az újságíróknak.

"Alig várom!" - nyilatkozta a szépséges színésznő. E hónap elején találgatások is szárnyra kaptak, miután több fotós lencsevégre kapta Longoriát, a fotókon pedig úgy tűnt a színésznő áldott állapotban van. A pletykákat azonban hamar eloszlatták.

A színésznő sajtószóvivője szerint Longoria azért szedett fel pár kilót, mert így követeli meg szerződése a sorozat készítőivel. Az Alma 2008 díjakat szeptember 12-én adják át, az est házigazdája pedig Eva Longoria lesz. a gálát élőben közvetíti az ABC csatorna.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb bulvár pletyka sztár színésznő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr82580024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása