HTML

Friss topikok

Shannen Doherty visszatér Brenda Walsh szerepében

2008.07.21. 12:42 bellini

Shannen Doherty színésznő ismét visszatér Brenda Walsh szerepében, a Beverly Hills, 90210 sorozat spin-off-jában, melyet a 90-es évek során Aaron Spelling vitt sikerre.

Az új sorozatban Brenda egy híres rendező bőrébe bújik, aki visszatér a West Beverly Hills High-ba, hogy színre vigyen egy zenés darabot, adja hírül az accesshollywood.com.

Doherty 1994-ben hagyta ott a sorozatot, azzal az indokkal, hogy karaktere boldogtalanná teszi.

A Beverly Hills 90210 spin-off-jában nem csak Shannen Doherty tér vissza, hanem Tori Spelling, a néhai Aaron Spleiing lánya, aki Donna Martint játszotta az eredeti sorozatban, de visszatér Jennie Garth is, Kelly Taylor szerepében.

Az új sorozatot szeptember 2-án mutatják be az Államokban. Egyes források szerint a CW csatornán futó sorozat munkálataiban Darren Star nem vesz részt.
 
Ez lenne a sorozat második spin-off-ja. Az elsőt, a Melrose Place-t hat éven át adta a Fox TV, a sorozat igencsak népszerű lett világszerte. A sorozatban egyik Beverly Hills-es karakter sem kapott nagyobb szerepet.

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat film színésznő filmelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr81577926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása