HTML

Friss topikok

Az HBO folytatná a Szex és New York filmet

2008.07.11. 13:05 bellini

Az HBO csatorna képviselői csütörtökön bejelentették, hogy tervezik a Szex és New York moziváltozatának második részét, miután a film hatalmas sikernek örvendett.

A hatalmas nemzetközi sikernek köszönhetően az HBO csütörtökön bejelentette, hogy igencsak érdekelt a Szex és New York film második változatának vászonra vitelében, adja hírül az OK! magazin.

"A Warner Brothers Newline igencsak érdekelt a Szex és New York folytatásában, és azt hiszem, hogy a segítségünkkel, meg szeretné valósítani e tervét." - nyilatkozta Michael Lombardo, az HBO nyugat-európai munkatársa.

"Hogy mikor fog ez megvalósulni, nem tudom előre megmondani. Azt hiszem mindenkire kedvezően hatott a rajongok lelkesedése, ami a filmet illeti" - tette hozzá Lombardo.

Ugyanakkor hozzátette, hogy Sarah Jessica Parker egy új HBO show producere lesz majd, azonban bővebb információkat erről a tervről nem adott.

Négy évvel a sorozat után (1998 - 2004) a Sex és New York filmváltozata ismét egybehozza Carrie-t (Sarah Jessica Parker), Samantha-t (Kim Cattrall), Charlotte-ot (Kristin Davis) és Miranda-t (Cynthia Nixon).

Szólj hozzá!

Címkék: tv film mozi hír sztárok celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr50563698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása