HTML

Friss topikok

Emma Watson lesz a Coco Mademoiselle arca

2008.07.10. 17:12 bellini

A brit színésznő Emma Watson, aki a Harry Potter című filmekben alakította Hermione Granger szerepét, fogja népszerűsíteni a Coco Mademoiselle parfümöt.

Emma Watson színésznő lesz a Coco Mademoiselle parfüm arca nyártól, adja hírül a The Sun. A Hermione Granger karakterét színre vivő színésznő ezzel Keira Knightley helyét veszi át.

A 18 éves színésznő két éves szerződést írt alá a Chanelel, melynek értéke eléri a 3,8 millió eurót. Watson új szerződésével Keira Knightley színésznőt váltja, akinek szerződése idén nyáron jár le.

Emma Watson a Harry Potter filmek által vált híressé, amelyben Hermione Granger szerepét játszotta, Daniel Radcliffe és Rupert Grint oldalán. Az ötödik Harry Potter filmet 2007 júniusában mutatták be Tokióban.

Coco Chanel (1883-1971) egyike a divat forradalmasítóinak, a Time magazin a XX század legbefolyásosabb személyei közé választotta.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb hír sztár színésznő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr54562512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása