HTML

Friss topikok

Felfedjük a titkot! Itt a Fűszeres Vilmos-dal!

2008.06.16. 18:23 bellini

Hetek óta fut a különböző tv-csatornákon a vadonatúj ízvilágú Fűszeres Vilmos kitűnő reklámfilmje. Nagyon sokan felkapták a fejüket a reklámban szereplő dalra, és a különböző internetes fórumokon rögtön elkezdődtek a találgatások, vajon ki is írta ezt a mai, trendi hangszerelésű, fantasztikusan dallamos, a 2008-as zenei trendeknek teljes mértékben megfelelő dalt? Ki lehet a varázslatos hangú énekesnő? Hogyan lehet hozzájutni a kislemezhez?

A nóta iránti érdeklődés olyan hatalmas méreteket öltött az elmúlt időszakban, hogy most lerántjuk a leplet a nagy titokról:

A "Spicy" című felvétel Markanera szerzeménye, aki az elmúlt években az egyik legjelentősebb hazai zeneszerzővé nőtte ki magát. A dalban közreműködő csodálatos hangú énekesnő pedig Nita.

A különleges szerzeményhez különleges kislemez is készült, hiszen a Fűszeres Vilmos CD-korong igazán egyedülállóvá teszi a kiadványt. A maxin a "Spicy" három különböző verzióban kapott helyet, így a reklámban is hallható Original version mellett egy Radio edit és külön a klubok részére készült Club remix is megtalálható.

A nyár várhatóan egyik legnagyobb slágerét tartalmazó, külalakjában egyedülálló korongot a napokban kapják kézhez a rádiók zenei szerkesztői és a klubok DJ-i.

Szólj hozzá!

Címkék: zene dj magyar

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr73524180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása