HTML

Friss topikok

MTV: Közel ötmillióan követték eddig a Foci Eb-t

2008.06.12. 16:57 bellini

Óriási érdeklődés kíséri a Labdarúgó Európa-bajnokságot. Az élő közvetítésekbe az első három napon a teljes népesség 50,4 százaléka (4.732.162 fő) nézett bele.

 

Mind a teljes népesség, mind a 18-49 éves korosztály körében jelentős siker a Labdarúgó Európa-bajnokság az MTV számára. Legtöbben a szombati Németország – Lengyelország összecsapásra voltak kíváncsiak, amelyet 1.240.419-en néztek végig, de 2.696.729-en kapcsoltak rá legalább egy percre. „Nehéz most pontos számokról beszélni, hiszen a focit nagyon sokan társaságban nézik, ezért lakásokban, kocsmákban, szórakozóhelyeken, szabad téri kivetítők előtt gyűlnek össze, hogy mindenki kedvére drukkolhasson, kiabálhasson izgalmában. Ezekről a helyekről sajnos nincsenek adataink, pedig ez sokszázezer plusz nézőt is jelenthet. A számok azonban így is lenyűgözőek, büszke vagyok csapatom munkájára! – mondja Schulek Csaba a TeleSport főszerkesztője.      

 

A napi két rangadó közül egyébként a későbbi időpontban, azaz a 20:45-kor kezdődő meccsek a népszerűbbek. Ezzel együtt a mérkőzéseket eddig átlagosan több mint egymillióan nézték végig hazánkban.

 

Az éppen tévézők átlagosan 26,4%-a választja az m1-et esténként, amely fontos elismerés a Magyar Televíziónak, hiszen ezzel a nézettséggel ebben az időszakban az MTV mind a teljes népesség, mind a 18-49 éves korosztály körében a legnépszerűbbnek bizonyul az országos csatornák között.


Szólj hozzá!

Címkék: média tv sport hír

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr41516840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása