HTML

Friss topikok

Még mindig Oprah a legbefolyásosabb celeb

2008.06.12. 18:10 bellini

A Forbes magazin idén is közzétette a legbefolyásosabb hírességek listáját. Az első helyen, minden várakozásoknak megfelelően ismét Oprah Winfrey áll.

Ismét Oprah Winfrey lett a legbefolyásosabb tengerentúli híresség, egy a Forbes magazin által létrehozott lista alapján. Őt követi Tiger Woods a második helyen és Angelina Jolie, a harmadikon.

Madonna a harmadik helyről a 21 pozícióra esett vissza, annak ellenére, hogy a Timbaland, Pharell Williams és Kanye West által készített, Hard Candy album a toplisták élén startolt.

A Rollings Stones csapat teljesen lekerült a listáról, tavaly a csapat még a negyedik helyet foglalta el. Tom Cruise-nak sem kedvezett idén a szerencse, 2006-ban az első helyet szerezte meg, 2007-ben már csak a hetedik helyen szerepelt, idén azonban meg kell elégednie a 31-ik pozícióval.

A Forbes magazin minden évben elkészíti listáját, ahol nemcsak a sztárok keresetét veszi figyelembe, hanem azok szociális életét, megjelenését,népszerűségét is.

Top 10:

1- Oprah Winfrey: 275 millió dollár
2- Tiger Woods: 115 millió dollár
3- Angelina Jolie: 14 millió dollár
4- Beyonce Knowles : 80 millió dollár
5- David Beckham: 50 millió dollár
6- Johnny Depp 72 millió dollár
7- Jay-Z: 82 millió dollár
8- The Police : 115 millió dollár
9- J.K.Rawling: 300 millió dollár
10- Brad Pitt : 20 millió dollár

Szólj hozzá!

Címkék: hír sztárok celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr13516980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása