HTML

Friss topikok

BARBEE AKÁR CHRISTINA AGULEIRA HASONMÁSA IS LEHETNE!

2008.06.12. 21:11 bellini

Az új hazai tinicsillag, Barbee akár a fiatalkori Christina Aguleira hasonmása is lehetne - mondják sokan, akik képeit nézegetik és találkoznak vele személyesen. Elsõ ránézésre fotói alapján érdekes érzésünk lehet, hiszen tényleg nagy hasonlóság van külsõleg a két elõadó között.

Az új tinicsillagjelölt egyébként maga is nagyon kedveli Christina Aguleirát. Barbee a zenéhez való kötõdése mindig is jelen volt: menedzsere nemrég fedezte fel az interneten egy videomegosztó oldalon, és a hölgy máris elsõ nagylemezén dolgozik. Barbee dalait a szakma legismertebb szerzõi írják, elsõ önálló videoklipjét a nyár közepén láthatjuk a zenecsatorna mûsorán.


Barbee népszerûsége az interneten a tinédzserek között hihetletlenül gyorsan terjed: több rajongói oldalt tudhat már magáénak. Barbee egyébként az egyébként az egyik legnagyobb szenvedélyeként nagyon szeret verseket, érdekes történeteket papírra vetni...

Szólj hozzá!

Címkék: celeb magyar sztár énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr63517250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása