HTML

Friss topikok

A LEGENDÁS BAD BOYS BLUE VISSZATÉRT!

2008.06.12. 16:48 bellini

A csapat annak idején Németországban, Kölnben jött létre, és sikerük a mai napig töretlen. Igazi bombaslágerekkel ajándékozták meg a dance szerelmeseit a '80-as évektõl kezdve: "You're a Woman", "Pretty Young Girl", "I Wanna Hear Your Heartbeat", "Come Back and Stay".

A Modern Talking mellett vitathatatlanul a Bad Boys Blue a most különösen nagy népszerûségnek örvendõ "retro disco" képviselõje a. A trió több mint 20 millió lemezt adott el az eddigi 24 éves pályafutásuk alatt szerte a világon. Legnagyobb slágereik az USA Billboard dance listára is felkerültek, amely annak idején és a '98-as visszatérésüknél sem sikerült például a Modern Talkingnak.

A formáció itthon is rendkívül népszerû, és a hûséges hallgatók és rajongók számát jól példázza, hogy az alig 10 éves visszatérésükkor a "Back" címû lemezükbõl - melynek fele új slágerekbõl állt - közel 100 ezer darab fogyott csak itthon, és ez az album a MAHASZ slágerlista 2. helyéig jutott! A Bad Boys Blue utoljára 2003-ban jelentkezett albummal, melyrõl a "Lover on the Line" címû sláger számos honi rádióállomáson állandó szereplõ volt.

Új slágerek, régi stílus

Csaknem 5 év szünet után a Bad Boys Blue visszatért egy vadonatúj albummal! Az új anyag amellett, hogy a jellegzetes és elmaradhatatlan BBB-jegyeket viseli, rendkívüli minõségben és színvonalon képviseli a '80-as évek dallamvilágát, a mai trendi hangzásoknak megfelelõen. Így a lemez anyaga nemcsak a "régi" rajongók örömére szolgál, hanem a fiatalok is örömmel hallgathatják majd. Johann Perrier francia producer (õ dolgozott pl. a Kaomával a "Lambada" címû albumon!) munkája a fiúkkal nagyon eredményes lett. A hosszú "szünet" meghozta a várt eredményt: 14 dinamikus, dallamos dance + 3 extra bonus track csak a hazai kiadáson!


Az albumról a "Still in love" és az "In his heart, in his soul" címû dalok jellennek meg kislemezen és kerülnek a rádiókhoz. Maga a korong pedig a nemzetközi megjelenéssel egy idõben kapható Magyarországon is a Record Express terjesztésében. A lemez megvásárolható online is a www.eurodisco.hu webshopban!

BAD BOYS BLUE - Heart & Soul

1. Still In Love
2. In His Heart. In His Soul
3. Matador
4. Queen of My Dreams
5. I Don't Wanna Know
6. Make My Dreams Come True
7. You And I
8. Tonight Is The Night
9. Sometimes
10. Show Me (The Way To Your Heart)
11. Hold Me In The Night
12. Pictures Of You
13. Russia In My Eyes
14. Those Were The Days
Bonus tracks:
15. Still In Love (Almighty-Exclusive Vox Remix)
16. In His Heart. In His Soul (Extended Mix)
17. Queen Of My Dreams (Extended Mix)

1 komment

Címkék: zene sztárok énekesek celebek megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr71516813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

arany zsolt 2008.09.22. 12:05:48

nem rossz az album,csak több reklám kellene neki.bár azt nagyon sajnálom,hogy a régi bad boys blue nem állt össze.az az elsö 4 lemeznél a fö vokált-éneket trevor oliver taylor énekelte,de ö sajnos már nincs köztünk.
süti beállítások módosítása