HTML

Friss topikok

Ganxsta Zolee nem tud veszíteni

2008.06.11. 09:25 bellini

Ganxsta Zolee nehezen tűrte, hogy a Fukar Foci 2008 csocsóbajnokságon egy győzelmet sem könyvelhetett el magának. A fiatal srácok csak úgy pörgették a bábukat, a zenész azonban nem tudta felvenni a tempót. Utolsó kihívója annyira feldühítette, hiszen ellene még pontot sem tudott szerezni, hogy még a csocsóasztalt is rá akarta borítani.

Ne gondoljon azonban senki semmi rosszra, Ganxsta Zolee csupán viccelődött a csocsóbajnokság tehetséges résztvevőivel. Zolee a dobogós helyezettek „nyereménye” volt, a legjobb három csapat vele játszhatott le egy 11 gólig tartó küzdelmet.

-          Előre megmondtam, hogy harmat gyenge vagyok csocsóban, könnyű dolguk volt a srácoknak velem – nevetett a zenész. – Próbáltam én minden trükköt bevetni, de esélyem sem volt a versenyzőkkel szemben. Bezzeg, ha léghokiban csaptunk volna össze, a nyomomba se értek volna.

Ganxsta Zolee lelkiekben már készül a hétvégére, hiszen egy újabb csocsóbajnokság legjobbjaival kell majd megküzdenie. Ki tudja, még a végén belejön az asztali fociba?!

A Fukar Foci 2008 elnevezésű programsorozat természetesen folytatódik tovább. A sztárokkal, így Ganxsta Zolee-val ezen a hétvégén is találkozhatsz az alábbi helyszíneken és időpontokban:

2008. 06. 13. péntek 16.00 óra

Saturn Győr – Németh Lajos és Beleznay Endre (csocsóverseny)

Saturn EuroPark – Majka és Supernem Szabi (videojáték küzdelem)

Saturn Duna Pláza – Nacsa Olivér (meccskommentálás)

Saturn Mammut – Dundika és Kustánczi Lia (sörcsapolás)

2008. 06. 14. szombat 15.00 óra

Saturn Győr – Szebeni István és Gianni (videojáték küzdelem)

Saturn EuroPark – Zimány Linda és Debreczeni Zita (sörcsapolás)

Saturn Duna Pláza – Ganxsta Zolee (csocsóbajnokság)

Saturn Mammut – Gyetván Csaba (meccskomentálás)

 

Szólj hozzá!

Címkék: celeb magyar bulvár pletyka sztár énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr70514248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása