HTML

Friss topikok

Dundika sörcsapolásból elégtelenre vizsgázott

2008.06.09. 13:54 bellini

Dundika és Kustánczi Lia sörcsapoló versenyével indult el az idei futball EB ihlette, első Fukar Foci 2008. A lányok izgalmasnak ígérkező bajnokságát a VIVA TV műsorvezetője, Zola közvetítette, ám Dundika és Lia között hamar eldőlt, ki viszi a prímet férfiak kiszolgálásában. Dundikát már a sörcsap láttán az ájulás kerülgette, még hogy ő enyhítse a lelkes focidrukkerek szomját. Lia azonban, hozta szorgos háziasszony formáját, s egyik pohár után csapolta a másikat. Ezt a versenyt egyértelműen a fekete szépség nyerte meg.

Fotósok és kiszáradt torkú férfiak várták Dundikát és Kustánczi Liát az egyik bevásárlóközpont elektronikai cikkeket forgalmazó áruházába. Lia azonnal feltalálta magát, s csapolta a sört a sorban álló focidrukkereknek.

-          Egyáltalán nem áll messze tőlem a vendéglátás – válaszolt Zola kérdésére Lia. – Szigligeti lány vagyok, s a szüleim éttermében már kislányként kipróbáltam a sörcsapot. Talán ezért tűnnek rutinosnak a mozdulataim – kacagott a modell.

Dundika ez idő alatt inkább a fotósokat szórakoztatta. Kérés nélkül kézen állt, s tornász tehetségét bizonyítva hídba ereszkedett a drukkereknek előkészített szőnyegen.

-          Inkább leülök a TV elé, s szurkolok a focistáknak, ez a sörcsapolás nem az én műfajom – vallotta be Dundika. – S hogy kinek drukkolok? Nálam egyértelműen a spanyolok a sztárok. Hajrá Spanyolország!

A Fukar Foci 2008 elnevezésű programsorozat természetesen folytatódik tovább. A sztárokkal ezen a hétvégén is találkozhatsz az alábbi helyszíneken és időpontokban:

2008. 06. 13. péntek 16.00 óra

Saturn Győr – Németh Lajos és Beleznay Endre (csocsóverseny)

Saturn EuroPark – Majka és Supernem Szabi (videojáték küzdelem)

Saturn Duna Pláza – Nacsa Olivér (meccskommentálás)

Saturn Mammut – Dundika és Kustánczi Lia (sörcsapolás)

2008. 06. 14. szombat 15.00 óra

Saturn Győr – Szebeni István és Gianni (videojáték küzdelem)

Saturn EuroPark – Zimány Linda és Debreczeni Zita (sörcsapolás)

Saturn Duna Pláza – Gangxta Zolee (csocsóbajnokság)

Saturn Mammut – Gyetván Csaba (meccskomentálás)

Szólj hozzá!

Címkék: sztárok celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr70511128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása