HTML

Friss topikok

Biciklizzünk szívünk egészségéért!

2008.05.20. 15:46 bellini

Egyre népszerűbb sportnak és újra felfedezett közlekedési eszköznek számít napjainkban a kerékpár. A munkába kerekezők, a szabadidejüket kerékpározással töltők pedig nemcsak környezetüket kímélik, de az aktív mozgással sokat tesznek szívük egészségének megőrzéséért. Ezért is támogatja a Flora márka a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium (GKM) három kerékpáros programját.

Napjainkban a motorizált közlekedés aránya nagyobb, mint bármikor korábban. Autóban vagy valamilyen tömegközlekedési eszközön töltünk akár több órát is naponta.  A részben ebből adódó mozgáshiány és környezeti károk a lakosság életminőségét nagymértékben veszélyeztetik.  Ezzel szemben a kerékpározás nem csak környezetbarát közlekedési forma, hanem egészségünkre is pozitív hatással van. Éppen emiatt támogatja a szívegészség megőrzésében aktív szerepet vállaló Flora márka a GKM három kerékpáros programját.

 
1. Ötezer ajándék a Bringázz a munkába! programon regisztrálóknak

A Bringázz a munkába! program idén már országos megmozdulásként várja a munkahelyük és lakóhelyük között kerekező biciklisták regisztrációját. A Flora az első ötezer regisztrálót most hasznos ajándékokkal jutalmazza, a résztvevők minden bizonnyal örülni fognak a biztonságos kerékpározást támogató, újrahasznosított molinókból készült fényvisszaverő csíkoknak.

 

2. Díjak a Kerékpárosbarát Munkahely pályázat nyerteseinek

A GKM Kerékpárosbarát Munkahely pályázatának nyertesei pedig többek között biciklitartót nyerhetnek a Flora jóvoltából, ezzel is elősegítve a kerékpárosok munkahelyi parkolási lehetőségeit. A kerékpárral történő munkába járást ezenkívül a Flora saját szervezésű pályázatában, a Szívbarát Munkahely pályázat is népszerűsíti: az egyik különdíjat az a munkahely kapja, ahol a legtöbbet és a legkreatívabban tesznek a bringával munkába járókért.

 

3. A Duna-menti kerékpárút kizárólagos támogatása három évig

A Flora emellett a Duna menti EuroVelo kerékpárút kizárólagos támogató partnerévé vált három évre, ettől az évtől kezdve. A gyakorlatban ez az irányjelző táblák szponzorálását, illetve a kerékpárúttal kapcsolatos információs anyagok biztosítását jelenti.

 

A Flora márka filozófiája, hogy kis lépésekkel is sokat tehetünk szívünkért. Így már az is számít, ha időnként kerékpárral indulunk munkába, vagy szervezünk egy biciklitúrát valamelyik közeli településre.

Szólj hozzá!

Címkék: egészség életmód

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr1478692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása