HTML

Friss topikok

„Nem vagyunk szélsőjobbos zenekar”

2008.05.18. 11:52 bellini

Jelentette ki Szécsi Norbert, az egyre népszerűbb rock-blues formáció, a Keleti Front énekese, amely csapatot gyakran vádolják a név alapján, hogy az itthon nem kívánatos nézeteket vallanak.

A magyarságukat fanatikusan hirdető csapatok, már a 90-es évektől léteznek, de most egyre jobban előtérbe kerülnek. Ezáltal a Keleti Frontot nem ismerők, a név hallatán úgymond "szélső jobb oldali" együttesnek titulálják, valószínű a második szó hallatán, illetve sokan keverik a formációt a mindmáig működő Nemzeti Front bandával!

- Ezúton szeretném leszögezni, hogy a Keleti Front együttes pártállásilag abszolút semleges! Nem ítéljük el a nemzeti rockot játszó zenekarokat, de nem is támogatjuk. Egyetlen magyarságot éltető számunkban, - mely a Magyar Mese címet viseli - sem hangzanak el gyalázó, sértő kifejezések. – mondta Szécsi Norbert.

- A Keleti Front zenekar 2002-es megalakulása idején senki nem gondolta volna, hogy ezt a nevet valaha is szélsőségekkel fogják beazonosítani. Ajánljuk mindenkinek, aki még nem ismeri a csapatot, hogy hallgassa meg első, illetve második lemezünket és minden tévhite szertefoszlik.

Az énekes elmondta, hogy nevük onnan ered, hogy Kelet-Magyarországon élnek, és ott vívják meg a mindennapi harcaikat.

Érdemes megemlíteni, hogy a banda új lemezén 11 vadonatúj dal hallható. A populárisabb és mindenki által fogyasztható hangszerelés, igényes slágeres dallamok jellemzik az új számokat. Jó hír a Front-rajongóknak, hogy nem maradt a blues műfajhoz sem hűtlen az együttes.

Szólj hozzá!

Címkék: média zene magyar bulvár pletyka énekesek együttesek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr46475151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása