HTML

Friss topikok

Lányával énekelt duettet Whitney Houston

2008.05.13. 16:57 bellini

Elvarázsolta a közönséget Whitney Houston egyik londoni koncertjén, amikor lányával, Bobbi Kristina-val énekelt közösen duettet. Az énekesnő Kelly Rowlandel közösen tartott koncertet a londoni Caudwell Children Legendsben.

A nézők egy része a People magazinnak vallott Whitney szerepléséről. Szerintük az énekesnő csodálatos volt és szépen énekelt. A jelenlevők azonban akkor ámultak el a legjobban, amikor Whitney lányát kérte fel arra, énekeljék el közösen a My Love is Your Love című dalt.

A duett azért is furcsa, mert nemrég Bobbi Kristina meg akarta ölni anyját, majd utána öngyilkossági kísérletet tett. A nézeteltérések azonban úgy látszik elmúltak, az énekesnő pedig új albumán dolgozik volt mentorával Clive Davis-el.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb bulvár pletyka sztár énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr44466678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása