HTML

Friss topikok

Elsa Valle és a Rumba Caliente tavaszköszöntő klubkoncertje

2008.04.22. 10:58 bellini

Elsa Valle és a Rumba Caliente tavaszköszöntő klubkoncert sorozatának második időpontja 2008. május 8-án ismét a Kultea Klubban lesz.

Az élő klubkoncert vendégművésze Tomasa la Rumbera egyenesen Kubából érkezett, hogy Elsával és a Rumba Calientével együtt különleges élményt varázsoljanak a színpadra. Határtalan jókedv és kifinomult művésziség sajátos találkozása mellett betekintést nyerhetünk az együttes mindennapjaiba egy rövid filmvetítés és egy fergeteges klipbemutató formájában.

Helyszín: Kultea Klub, Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum (1051 Budapest, Szent István tér 15.) Időpont: 2008. május 8. 20.00

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: magyar koncert énekes buli énekesek együttesek énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr1436692

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: KSH: A behozatal 9,5, a kivitel 6,3 százalékkal nőtt februárban 2012.04.06. 13:18:02

A KSH közölte: az év második hónapjában az import forintértékének növekedési üteme meghaladta az exportét, a behozatal 9,5, a kivitel 6,3 százalékkal bővült a magas bázisidőszaki értékekhez képest.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása