HTML

Friss topikok

Új, 3,5 inches külső merevlemezek a Verbatimtól

2008.04.17. 20:27 bellini

Az adattároló specialista Verbatim termékarzenálja ismét kiváló minőségű és új megjelenésű külsőmerevlemez-meghajtókkal bővült. Az új 3,5 inches meghajtók 500 és 750 gigabájt, illetve akár 1 terabájt tárhelyet kínálnak, USB és USB/FireWire csatlakozási lehetőséggel bírnak, és kevesebb mint 1 kilogrammot nyomnak. Az elegáns fekete, minimalista design és a szokatlan elülső burkolat bármilyen munkahelyen jól mutat. A Verbatim új 3,5 inches merevlemez-meghajtói áprilistól szerezhetők be a szaküzletekben.

A Verbatim új merevlemez-meghajtói tökéletesen alkalmasak nagy mennyiségű információ biztonságos tárolására és a mobil használatára.  „A Verbatim a külső merevlemez-meghajtók területén megfelelő háttérrel rendelkezik mind a szakértelem, mind pedig a minőség tekintetében. Az új HDD-modellek esetében mindenképp említést érdemel még az innovatív design, különösen a meglehetősen hatásosra sikerült elülső panel. Az eszköz tömegét is 1 kilogramm alá, 961 grammra sikerült csökkentenünk, ami a korábbi modell tömegének kevesebb mint fele.” – mondta el Kai Miroschnik, a Media & Peripherals Verbatim EUMEA fejlesztési igazgatója.

A Verbatim újdonsága egyszerűvé teszi az adatátvitelt laptopokról vagy asztali számítógépekről; a kezes plug&play funkciónak köszönhetően a meghajtók telepítés nélkül csatlakoztathatók. Az USB csatlakozási lehetőséggel rendelkező modellek két további FireWire 400 csatlakozási lehetőséget biztosítanak, melynek köszönhetően az eszközök combo meghajtóként is használhatók. A nagy sebességű, 7,200-as fordulaton pörgő és 480 MB/s átviteli sebességre képes SATA merevlemez-meghajtónak köszönhetően, az új Verbatim HDD-k kiválóan megfelelnek nagy mennyiségű adat professzionális és biztonságos tárolásához.

A sorozat további előnye, hogy a tárolók 750 gigabájtos kapacitásig nem igényelnek speciális ventillátort, mivel megfelelő hűtést biztosítanak számukra a borításukon elhelyezett szellőzőnyílások. Ennek megfelelően a meghajtók meglehetősen csendesek működés közben. A HDD-k hátoldalán praktikus, LED-del is ellátott ki-/bekapcsoló gomb található. Az eszköz kis helyet igényel és könnyedén mozgatható.

A Verbatim ingyenesen hívható információs vonalán további segítséget kínál termékei használóinak. A HDD-khez ingyenesen kínált, magyar nyelven is elérhető Nero BackItUp2Essentials szoftver professzionális segítséget nyújt, továbbá személyre szabott beállításokat is lehetővé tesz. Segítségével a felhasználók gyorsan és megbízhatóan tehetik védetté adataikat.

„Az új HDD-sorozattal kivételes minőséget és elfogadható árakat kínálunk vásárlóinknak. Ebben a termékkategóriában is a Verbatimtól megszokott, minden digitális adathordozónkra érvényes minőséget és biztonságot nyújtjuk.” – mondta még el Miroschnik.

Szólj hozzá!

Címkék: kütyü business

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr46430522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása